Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ahh ta kultura i brak trolli na EU WEST...

Majus_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzez wielomiesięczne przekonywanie mnie przez pewną osobę, że EUNE to noob server itp itd, że mam przenieść się na westa, zeby nauczyć się na prawdę grać i zobaczyć prawdziwą kulturę, zrobiłem to i zacząłem grać na tym wychwalanym EUW.

Wygrałem 2 pierwsze mecze, a potem teamy nie wiem skąd, same smurfy, do tego kultura niczym nie różniąca się od tej na EUNE, a to, co mam na screenie nigdy mi się tam nie zdarzyło. Zresztą sami zobaczcie.

http://images.tinypic.pl/i/00462/6qce3wjkpwpd.png
Opublikowano

@Up
Idź pisać posty na inne forum
Btw. MagicznyMariusz, padłem xD

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ten koles chcial poprustu zeby ktos zdoedgowal... Co do westa- mi sie zdaje ze kiedys bylo tam lepiej ale kazdy tak mowil i najgorsze flamujace polaczki ktore ''zawsze maja nub timy'' przeniosly sie tam i juz jest tak samo ;)

Bolowce everywhere :( Jaka satysfakcja moze byc z wygranej gry na bolu? Dla mnie zerowa ;)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Idź BoLować gdzie indziej ;_;

O japierdole BoL na 1 lv koleś jesteś nie normalny? Jeszcze ryżu kupiony xD

Pokolenie SeleXa się powiększa.. BoLować na 1 lvlu omg.. Jebany unskill

ból dupy xD

śmiesznie. z takimi graczami fajnie się gra ;3 niby trollują a mają lepsze staty niż ty (ktoś inny ;d)

Opublikowano

BoL na 1 lvl o Boże to rzeczywiście beka z autora tematu xD

aha dobry ten poziom westa na 1 lvl :D nie to co na east sama kultura i gracze 20+.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...