Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta - opłaca się?

Monkey D. Luffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie zapytac czy oplaca sie kupywac konto? Mam mozliwosc gry w weekendy wiec by dla mnie taka opcja byla idealna, jesli tak to jak je kupic i je zabezpieczyc, tak aby sprzedajacy nie mogl go odzyskac? Slyszalem ze jak sie napisze do supportu to moga przywrocic konto poprzez podanie jakichs tam danych.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Po co masz kupować konto jak za te same pieniądze mozesz kupic boosty ,a bedziesz mial wieksza satysfakcję.

Z tego co się orientuje to mozna bez problemu przywrocic maila na którym się założyło konto , wystarczy napisać do supportu.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Mysle ze gold to powyzej mojego skilla i nie chce takiego konta :P hmm, skoro mozna przywrocic oryginalny email to raczej nie ma sensu kupywac konta. Kupie chyba za ten hajs co mialem wydac na konto rp :P dzieki za odpowiedzi

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Kupno konta się opłaca. Patrz, żeby miało dużo skinów i postaci, liga nieważna. LoL'owe konta są znacznie mniej warte, niż pieniądze przeznaczone na ich rozwój (czytaj kupno rp)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Kolega kupil konto za 50 zł na allegro z mailem po czym za kilka dni ktos zmienił hasło i maila , bo poprostu ten co sprzedawał napisal do Riotu że został okradziony. I juz z

tym nic nie zrobi ,bo nie wolno kupować kont.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Opłaca się. Mój kumpel kupił konto za 70/80zł i ma 3 razy wiecej skinów i postaci niż ja wydając +300zł na RP :D aczkolwiek jeżeli myslisz ze jak kupisz golda to bedzie wszystko spoko to sie mylisz. Bo w sezonie 4 mozna spaść z golda, tak wiecej jak napisałeś że jesto on powyzej twojego skilla to lipa.

snikersproject1.png
Bywalec
Opublikowano

A jakbym kupil konto z emailem? To co? Wtedy nie ma chyba zadnej mozliwosci odzyskania konta co nie? :P

Podanie informacji typu data założenia konta, pierwsze championy, skiny etc.

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupować konto to tylko od kogoś kogo znasz w realu . Przez internet łatwo jest kogoś wyruchać .

w realu tez najlepiej gdy ochroniarz się nie patrzy i nie ma kamer

Opublikowano

A jakbym kupil konto z emailem? To co? Wtedy nie ma chyba zadnej mozliwosci odzyskania konta co nie? :P

Napisze do supportu, poda kilka informacji o koncie i je odzyska bez żadnego problemu.

Dlatego kont się nie opłaca kupować. Prędzej, czy później jest spora szansa, że ktoś je odzyska, a Ty nie będziesz mógł nic z tym zrobić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Działa to tak że musisz trafić na uczciwego sprzedawcę,raczej trudno na takiego trafić,aczkolwiek ja sprzedając konta nigdy potem nie próbuje odzyskiwać.Do tego kupując dobre konto,potem nie masz takich umiejętności i będziesz tylko niszczył grę innym....

Opublikowano

To ze konto moze byc za dobre na moje umiejetnosci to wiem. Dlatego nie chce od razu kupywac pro elo zajebistego golda czy platyny. W sumie chyba jednak dam sobie spokoj z tym kupywaniem konta, bede gral tym co teraz mam do konca. Dzieki za odpowiedzi. :)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Dlatego piszesz do supportu ,że kupujesz dane konto (podajesz link do aukcji) i piszesz mówisz ,że w razie komplikacji konto należy do Ciebie.

I konto dostaje insta perm bana. Ponieważ handel kontami jest zakazany.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Boze. Jezeli ktos was oszuka idziesz na policje i gosc ma przejebane. Regulamin gry nic nie ma do prawa polskiego. Ty kupiles cos a sprzedajacy odebral ci to nielegalnie. To jest karalne! Dziekuje i pozdrawiam :)

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

Nie opłaca się kupować konta, poprzedni (oryginalny) właściciel może odzyskać to konto przez support.
@Up - "Panie policjancie, a ten pan ukradł mi grę!" Człowieku, to jest kurwa polska, może za 20-30 lat ten kraj trochę dojrzeje, i gliny będa coś z tym robiły, obecnie możesz zostać co najwyżej wyśmiany.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

• 1 rok później...
Opublikowano

Gdy kupujesz konto zapytaj sie czy sprzedający da Ci konto e-mail do którego jest przypisane konto oraz konto psc. Jeśli masz potwierdzenia kupna rp nie da rady Ci zabrać jeśli on nie będzie miał dostępu do tego.

Jeśli nie da Ci tych kont jedyne wyjście to nagrać, zrobić ss'y i postraszyć że wyślesz do supportu i ban na 100% za sprzedawanie konta. Osobiście wysłał bym mu kilka ss jak robie temat w supporcie rito ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...