Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Takie tam dżarwanem czfartym

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow jedna gra, propsuje. zagraj mi takich 20 z rzedu.

btw zmień build

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wow jedna gra, propsuje. zagraj mi takich 20 z rzedu.

btw zmień build

Co ci się w buildzie nie podoba? Miałem takiego feeda że sie budowałem pod AD bardziej niż tanky a poza tym z tym buildem miałem 3k HP a dmg taki że adc i apc solowałem spokojnie więc build jest ok. Gdybym nie miał feeda szedł bym w tanka wiadome.... Mogę wrzucić więcej gier jak chcesz :) (Jak zagram)

Opublikowano

Tri i tbc. Solari core, chyba że support buduje ale na nidalee support nigdy nie widzialem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tri i tbc. Solari core, chyba że support buduje ale na nidalee support nigdy nie widzialem.

Tri buduję często bo jest naprawdę dobre na offtanków tbc wiem że lipne ale zbudowałem bo już był koniec gry a złożyłem tłuczek żeby więcej bić na gankach bo moim celem właśnie było robienie masy dmg na gankach a potem w czasie tf zrobić się pod tanka... Ale od 10 minuty wiedziałem że mecz będzie wygrany naprawdę ;)

Powiedz co Ci się nie podoba w tri? OP dmg + ms + ms jak atakujesz jedynym minusem budowania tri na jarvana jest takie że ten as bonus nie daję mu za dużo a tak to wszystko przydatne

Opublikowano

Tri buduję często bo jest naprawdę dobre na offtanków tbc wiem że lipne ale zbudowałem bo już był koniec gry a złożyłem tłuczek żeby więcej bić na gankach bo moim celem właśnie było robienie masy dmg na gankach a potem w czasie tf zrobić się pod tanka... Ale od 10 minuty wiedziałem że mecz będzie wygrany naprawdę ;)

Powiedz co Ci się nie podoba w tri? OP dmg + ms + ms jak atakujesz jedynym minusem budowania tri na jarvana jest takie że ten as bonus nie daję mu za dużo a tak to wszystko przydatne

tri na j4? po co?

jego sie sklada tylko pod tanka i armor pene (czytaj brutalizer lw)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...