Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NFS World

ehmaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mały problem posiadam w nfs world konto warte 500zl a niechce tego stracic.

Chodzi mi oto ze kiedy miałem go zainstalowanego jakies 2 mies temu działało wszystko dobrze a kiedy chciałem odpalić gre 2tyg temu

jak uruchomiłem launcher i zalogowałem się na konto to odrazu program Nfs World przestal dzialac (brak odpowiedz)

to samo działo się uruchomiłem jako administratora.

Pomyślałem że jak zrobie reinstal to będzie działać, wyinstalowałem go i niemoge go wogóle zainstalować bo kiedy zaczynam instalacje wybieram język polski to "Instalator" tez nie odpowiada "brak odpowiedz" niewiem co robić a teraz jest całkiem niezłe Autko za boosty

Nissan Nismo więc prosze o pomoc postaram się jakoś to wynagrodzić

Ps. przepraszam za błędy

aha i niewyszukuje mi żadnego bł

Opublikowano

Instalator też próbowałeś uruchomić jako administrator?

Wyłącz zaporę systemową. Zaktualizuj sterowniki karty graficznej.

sorki nigdy tego nierobiłem komputer to maszyna za 3.600 jak te sterowniki aktualizowac i zapore ( Alert zabezpieczen system win)

uruchamilem jako Administrator nic

aha Panel Sterowania tez sie nieodpala bo się włącza i odrazu gaśnie

Opublikowano

sorki nigdy tego nierobiłem komputer to maszyna za 3.600 jak te sterowniki aktualizowac i zapore ( Alert zabezpieczen system win)

uruchamilem jako Administrator nic

aha Panel Sterowania tez sie nieodpala bo się włącza i odrazu gaśnie

Co do sterowników, to podaj model katy graficznej

Zaporę trzeba wyłączyć w:

Panel Sterowania - Centrum Zabezpieczeń - (na samym dole) Zapora systemu WIndows - Wyłącz.

Jeśli nie możesz włączyć Panelu Sterowania, to coś musi być pomieszane. Masz antywirusa? Przeskanuj komputer, możliwe, że złapałeś jakiegoś robaka.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Co do sterowników, to podaj model katy graficznej

Zaporę trzeba wyłączyć w:

Panel Sterowania - Centrum Zabezpieczeń - (na samym dole) Zapora systemu WIndows - Wyłącz.

Jeśli nie możesz włączyć Panelu Sterowania, to coś musi być pomieszane. Masz antywirusa? Przeskanuj komputer, możliwe, że złapałeś jakiegoś robaka.

mam Avire niema zadnego virusa

Opublikowano

Ja Ci proponuje format skoro nawet Panel Ci nie odpala ^^

mam na komputerze na różnych dyskach rozmieszczone sporo potrzebnych mi plików format odpada

Opublikowano

mam na komputerze na różnych dyskach rozmieszczone sporo potrzebnych mi plików format odpada

Niestety wydaje mi się, że będzie to jedyne wyjście. Jeśli masz możliwość, to pożycz od kogoś dysk zewnętrzny, zgraj na niego dane i dopiero wtedy zrób formata.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...