Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z zrobieniem clienta na plikach by Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D.Mam problem ze zrobieniem clienta na plikach by terenzo.Wszystko robie cacy,koncowka 100 dla siebie,normalna koncowka dla innych.Serwer jest na hamachi.Ja moge sie zalogowac u innych wyskakuje ''blad polaczenia z serwerem''.Uzywam nowej binki [6taniec itd].Launcher hamachi i te wszystkie pliki wklejam do clienta 2013 pla spatchowanego.U mnie dziala wszystko.Do filezilli i navicat mozna sie zalogowac bez problemu.

P.S Prosze nie spamowac :

1.W tej bince pongu jak wiadomo niema.

2.Port map odblokowany z koncowka 100

3.Kolega dolaczyl do sieci hamachi

4.W rootach kolega ma koncowke normalna,ja z koncowka 100

5.Ipconfig launchera tak samo ma koncowke 100 dla kolegi dla mnie normalna

Jezeli ktos jest chetny mi pomoc prosze napisac na gg 40499045

Opublikowano

Więc koledzy nie mają pewnie w kliencie serverimfo.py i Lex.dll i pewnie nie włączają przez głowę surki? Bo muszą mieć launchera z głową surki, z exe zmienione na metin2.bin bo launcher z głową surki czyta plik metin2.bin

Napisałem tam exe bo nie wiem jak Ty nazwałeś swoją aplikacje przez którą włączasz grę, jeśli napiszesz nazwę to dam edit.

Ty nie musisz włączać przez launchera z głową surki ale koledzy muszą bo inaczej nie wejdą na serwa a i zobacz czy masz ich w sieci hamachi hihi :D tak wiem to głupie ale napisałem by się upewnić :) nie zaszkodzi napisać :)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Więc koledzy nie mają pewnie w kliencie serverimfo.py i Lex.dll i pewnie nie włączają przez głowę surki? Bo muszą mieć launchera z głową surki, z exe zmienione na metin2.bin bo launcher z głową surki czyta plik metin2.bin

Napisałem tam exe bo nie wiem jak Ty nazwałeś swoją aplikacje przez którą włączasz grę, jeśli napiszesz nazwę to dam edit.

Ty nie musisz włączać przez launchera z głową surki ale koledzy muszą bo inaczej nie wejdą na serwa a i zobacz czy masz ich w sieci hamachi hihi :D tak wiem to głupie ale napisałem by się upewnić :) nie zaszkodzi napisać

Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...