Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to ma być?

pawelek2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś debil napisał k! (moja nazwa) hack i wywaliło mnie z gry miałem staty 7/0 i byłem pierwszy (początek bitwy,nie długi czas grania pierwsza fala przekaźników sharqi) te serwery ea offical są najgorsze,naszczęście są serwery typu 4netplayers gralem SKS I SCATTERGUN mam na ea offical grac specjalnie gorzej czy wogle tam nie grac? Mieliście tak kiedyś?

Ps.nie mam hacków i fart że nie dostalem bana na zawsze.bo wydalem sporo fundus;p

Opublikowano

Admin pomyślał że masz cheaty i cie kicknął mimo że ja kiedyś np. Miałem 19/0 93r i mnie nie kicklo.to zależey od serwera adminów itp. Jeśli chodzi o twoje staty to nie jest cheaterstwo

xxx

Opublikowano

Jak nie czitujesz to nie graj na official, bo tam jest 90% aimbotterów (na mapkach dla piechoty)

EA official są najgorsze, bo nie ma adminów, więc nikt nie wywali pajaców za c4, shotguna, czy spamowanie

dokładnie pisze się !k lub ewentualnie /modkick i wystarczy kilka liter, nie cały nick (wielu ma taki nick, że nie dałoby się ich wywalić ;-P)

admin ma prawo wywalać i nie musi podawać powodu, ale w tym wypadku mógł podejrzewać staty o czity.

ban to nie problem, bo admin banuje tylko na swoim serwerze, a gracz pozostaje czysty na pozostałych.

Opublikowano

Mieć staty 7/0 i być podejrzewanym o cheaty... Trudna sprawa :P Ja takie 7/0 to w chwilkę robię :D Nie graj na tych officialach, gunwo dla cheaterów. Wchodź na jakieś klanowe, dużo osób i nie ma takich badziewnych map typu Myanar.

Opublikowano

Boże dziecko, ban na zawsze hahaha. Ban jest tylko na serwerach, a nikt ci od razu nie da bana na konto z t4g.

Ciachox, on takie staty miał na początku rundy, jak staniesz w pierwszej fali na górce i kampisz z sks. Twardykor robi staty 20/0 na jednej fali i nikt nie kicka. A co to był za serwer?

Opublikowano

To był serwer ea offical i nie pisze że 7/0 to mój rekord bo mój rekord sks to 78/5':p

Boże dziecko, ban na zawsze hahaha. Ban jest tylko na serwerach, a nikt ci od razu nie da bana na konto z t4g.

Ciachox, on takie staty miał na początku rundy, jak staniesz w pierwszej fali na górce i kampisz z sks. Twardykor robi staty 20/0 na jednej fali i nikt nie kicka. A co to był za serwer?

Ciachox, on takie staty miał na początku rundy, jak staniesz w pierwszej fali na górce i kampisz z sks. Twardykor robi staty 20/0 na jednej fali i nikt nie kicka. A co to był za serwer? Haha raz dostalem bana na zawsze boże dziecko na dawnym koncie

Ps.na szczęście mialem slaby lvl i fundus nie wydalem

A na gorce nie stane bo bylem obroncom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...