Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do ermaila

matio82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam bota który był by najlepszy do ermaila ponieważ ostatnimi czasami trochę nie wchodziłem na niego nie wchodziłem i nie bardzo idzie mi to ręcznie klikać naprawdę tego jest masa.

nie wchodziłem od około miesiąca.
podeślijcie linczek do jakieoś bota który by się z tym uporał ja nie mam tyle sił i czasu na to.
pozdrawiam matio

ps może nawet plus dam

Close

Opublikowano

Napisz po polsku bo nie wiadomo o co Ci chodzi, chcesz żeby ktoś Ci podesłał linka do programu który.. no nie wiem - zgadnie twoje hasło?

Opublikowano

Pousuwa spam, myślenie nie boli. (tiaaa nie boli ale nie zawsze myśli się prawidłowo) Wątpię żeby ktoś miał namiary na taki towar.

BTW w sumie następnym razem podaj konkrety bo jak chcesz to ci mogę dać linka do mojego bota który upora ci się z systemem.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Chodzi o to, ze :

strona ermail wysyla na maila wiadomosci, ktore trzeba kliknac w wiadomosc, pozniej kliknac w " potwierdz przeczytanie tego ermaila " i przenosi cie do strony po to by zarobic te 80 groszy za klikniecie w lik, ktory przekierowywuje do "jakiejs" strony.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

ehhhh najpierw jest wybór ermail a później wystarczy ze kliknę w dowolny link na stronie która mi si otworzy w nowej karcie
TAK poproszę linka do bota który najlepiej się z tym upora.
Fli_pl możesz podesłać mi link tutaj bądź na pw i zobaczę czy się nada :3

Opublikowano

Nie dzięki zostanę przy ermailu. To nie jest fake.

Opublikowano

ok, ale masa reklam tam nie przychodzi więc nie jest potrzebny bot :) Dla przykładu mam konto na które nie logowałem się około 2 miesiące wszedłem teraz i miałem do kliknięcia jakieś 30 reklam.

4758463064.png

Opublikowano

ok, ale masa reklam tam nie przychodzi więc nie jest potrzebny bot :) Dla przykładu mam konto na które nie logowałem się około 2 miesiące wszedłem teraz i miałem do kliknięcia jakieś 30 reklam.

Te 30 reklam to ja mam do klikniecia przez max tydzien jak nie zagladam na maila :)

Niby strasznie ciezko sie tam zarabia, ale kiedys wpadnie te 200 zl.

Ale nawet z nudow mozna to robic ;)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Te 30 reklam to ja mam do klikniecia przez max tydzien jak nie zagladam na maila :)

Niby strasznie ciezko sie tam zarabia, ale kiedys wpadnie te 200 zl.

Ale nawet z nudow mozna to robic ;)

Hmmmm, tylko u mnie jakiś dziwny zbieg okoliczności wystąpił. Mam 190zł a reklam ani widu ani słychu....

4758463064.png

Opublikowano

Hmmmm, tylko u mnie jakiś dziwny zbieg okoliczności wystąpił. Mam 190zł a reklam ani widu ani słychu....

Właśnie o to chodzi :-)

Nie wypłacisz stąd pieniędzy. To jest fake. Klikając w reklamy to oni dostają kasę nie wy. A zrobili taki limit aby dużo osób klikało reklamy.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Ehem Trochę się zapędziliście niektórzy to temat o poszukiwaniu bota a nie czy ermail to fake.

Opublikowano

@up Nie ma takiego bota, jest tam dość mało reklam żeby był do tego potrzebny bot... Zamiast szukać na to bota już byś wszystkie reklamy wy-klikał i byłby spokój...

+ eRmail to Fake, czyli nie wiem po co tracisz czas swojego życia na robienie czegoś co i tak nic dobrego nie wniesie.

Opublikowano

@up proszę o bardziej tematyczny post to nie temat czy to jest fake czy nie proszę o edycje posta bez tego ze to jest fake ponieważ poleci raport jak to się tyczny niektórych postów powyżej,gdyż jest to nie tematyczne wobec tematu.

@Edit jeżeli chcecie osadzać czy to fake proszę załóżcie osobny temat.

@topic Czekam dalej może macie bota możecie śmiało pisać w temacie bądź na pw Jeżeli ktoś widział takiego bota który upora się z tym

Opublikowano

dodam jeszcze, iż eRmail to fake. Mam 260zł i na tym koniec. Nie moge wypłacić pieniędzy. Administracja nie odpowiada. Smiało moge oddać konto.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Dziekuje close i raporty lecą nQ

Close proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...