Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zakup battle chest'a, itd, itd..

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Drodzy użytkownicy World of Warcraft, zwracam się do was z dość typową prośbą.

Otóż mam dylemat co do zakupu wow'a, globala.

Wczoraj postanowiłem sobie pograć na globalu, właśnie wbiłem 20sty level na startowej wersji, założyłem dudu troll'a, z tego co mi wiadomo pojawił się on dopiero w cata..

Dlatego też chciałbym kupić battle chest'a, po czym od razu przejść do cataclysmu, nie wiem jednak do końca jak ta operacja winna była wyglądać, stąd też dylemat..

Prosiłbym o podanie zaufanej stronki z cd key'ami, oraz wytłumaczenie krok po kroku jak to wszystko powinno wyglądać, z racji iż jest to mój pierwszy raz na globalu. :D

Opublikowano

Polecam stronę keye.pl

1.Kupujesz wersje gry BC [Classic,TBC,WoTLK + 30dni gry]

2.Wchodzisz na konto battle.net/wow/eu w posiadane gry "starter edition wow" i tam masz dodaj klucz gry czy coś takiego, wpisujesz klucz BC i ciesz się grą w razie pytań pisz :)

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Bla Bla Bla, nie znasz się up. Battle Chest teraz odrazu zawiera wszystko do cataclysmu wraz z nim.

Ostatnio czytałem, że po wejściu nowego dodatku zostanie wprowadzony do BC cataclysm

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Bla Bla Bla, nie znasz się up. Battle Chest teraz odrazu zawiera wszystko do cataclysmu wraz z nim.

Witam!

Mam kilka pytań.

1.Gdzie kupię takiego battlechesta w którym mam : 30 dni gry, WOW+TBC+WOTLK+CATA ?

2.Na jakim serwerze warto zacząć grę w wowa ? Najlepiej serwer normal ( dużo polaków/ally/ogolnie duzo ludzi) ?

3.Czy na globalu są kolejki do sewerów ? ( jeśli tak to jak długo trzeba czekać ?)

4.W czym global jest lepszy od serwerów prywatnych ?

5.Czy opłaca sie płacić rafami ?

6.W jakim czasie wyleveluje postac do tego 80/85 lvl grajac 2h dziennie ( robiąc questy czekając na rdf ) tzn. czy zmieszczę się z wbiciem max lvl dla battlechesta w 30 dni ?

7.Podajcie mi jeden lub kilka powód/ów dlaczego miałbym zagrać na globalu ( wiem jeśli nie chcę to nie muszę, po prostu zachęćcie mnie czymś :D ) ?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Witam!

Mam kilka pytań.

1.Gdzie kupię takiego battlechesta w którym mam : 30 dni gry, WOW+TBC+WOTLK+CATA ?

2.Na jakim serwerze warto zacząć grę w wowa ? Najlepiej serwer normal ( dużo polaków/ally/ogolnie duzo ludzi) ?

3.Czy na globalu są kolejki do sewerów ? ( jeśli tak to jak długo trzeba czekać ?)

4.W czym global jest lepszy od serwerów prywatnych ?

5.Czy opłaca sie płacić rafami ?

6.W jakim czasie wyleveluje postac do tego 80/85 lvl grajac 2h dziennie ( robiąc questy czekając na rdf ) tzn. czy zmieszczę się z wbiciem max lvl dla battlechesta w 30 dni ?

7.Podajcie mi jeden lub kilka powód/ów dlaczego miałbym zagrać na globalu ( wiem jeśli nie chcę to nie muszę, po prostu zachęćcie mnie czymś :D ) ?

1. Na stronie keye.pl

2. http://www.mpcforum.pl/topic/731845-dyskusjaprosby-o-serwery/page-13#entry9291057

3. Nie ma

4. Jest najnowszy patch , zero bugów , lepsza administracja .

5. Na ten moment już nie ma takich rafów jak kiedyś . Ci ludzie na allegro to moim zdaniem kłamią i sam przez to przestałem grać w wowa na globie .

6. Jeżeli będziesz grać 2h dziennie to wątpie że sie wyrobisz . Ja codziennie grając po 6 h wbijałem 10-15 lvl .

7. Patrz pkt 4.

1377430129-U769346.png