Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Coś z kontem ?

JestęMause

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam taki problem iż na jednym koncie gdy gram wyłącza mi się sam laptop a jak gram na innym to nic się nie dzieje nie wiem za bardzo czy to możliwe ale czy ktoś ma wpływ na to czy riot czy ktoś inny ?

1384197324-U987940.png

Opublikowano

Aż takiej władzy pomimo przekonań RIOT nie ma. Napisz do supportu, po co przypuszczać. Oni tam fajnie z automatu dają jakieś propozycje rozwiązań

Opublikowano

jeżeli riot wyłączał by ci komputer mógłbyś podać ich do sądu, jest to nielegalne. nie ma opcji aby oni coś zrobili, mozliwe ze masz na drugim koncie złe ustawienia gry, sproboj zmienic rozdzielczość i grafike ogólnie, jak nie pomoże reinstall.

Opublikowano

Ale trochę dziwnie bo jak nie gram w lola to jest okej gdy odpalam lol'a i te konto juz sie na początku zawiesza i po chwili lapek sie sam wyłącza a na 2 koncie nic takiego nie mam .

1384197324-U987940.png

Opublikowano

Zapewne twój laptop się przegrzewa i dlatego się wyłącza :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...