Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to download/login, Could not find .dll file, BoL Studio.exe przestał działać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tam jakoś nie ładuje do gry :s

Może miał dzisiaj działać :D

Będzie działał, spokojnie. Obserwuj botoflegends.com/forum, na górze jest napisane kiedy będzie. 

Opublikowano

hmm

failed to login - nie zawsze jest to wina pliku config.xml tylko HWID naszego :) samoczynnie np, jak zmienie sieć z kabla na wi-fi ( ta sama sieć) ale blokada już jest i muszę czekać 12 godzin )

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@AmyLay spróbuj włączyć i wyłączyć. 
Sorry że odgrzebuje trochę temat. Wczoraj bol elegancko działał później coś się zwaliło i od dzisiaj mi nie działa. Wyskakuje błąd failed to download. Cały folder BoL usunełem po czym zrobiłem nowy. Forum bola częściowo nie działa. Chyba im strony po padały... Pomoże ktoś :c 

Opublikowano

Ciężko wejść na stronę bola ?, sprawdzić że serwery im padły,  klient nie ma połączenia z bazą danych.

Jedno wywodzi się z drugiego.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żeby wejść na stronę z linkiem do najnowszego bol.dll trzeba zmienić useragent na "hDownload".

Opublikowano

Żeby wejść na stronę z linkiem do najnowszego bol.dll trzeba zmienić useragent na "hDownload".

Usunąłem ten punkt, to niestety przekracza ich możliwości :D

Opublikowano

Odpalam bol'a ustawiam wszystko włączam grę. Wyskakuje w prawym dolnym że załadowany bol że niby działa a w grze nie działa. Ocb? 

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja powiem o swoim błędzie i co robie.

1.Tworze w %appdata% folder BoL

2.Pobieram ze strony BoL'a.

3.Otwieram i wyskakuje odrazu Failed download

Męcze się z tym godzinę błagam pomóżcie

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No odgrzebałem temat sorki, znowu failed download, a strony bola nie chodzą nie zalogujesz się. To już wiadomo, dla czego BOL nie chce się pobrać, albo zalogować, musi stwórca odpalić i już będzie działał. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...