Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeskakiwanie dywizji?

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pomagam koledze wybic sie z bronze V do silver V, teraz pytanie brzmi czy da rade przeskoczyc dywizje jesli sie bedzie "dominowac" kazdy mecz? Aktualnie jest 6/7 wygranych pod rzad. Jak bys ktos chcial sprawdzic nick : Porymb na eu west.

Wie ktos na czym to polega? mmr czy co?

Z gory dzieki.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Jak masz bardzo dobre MMR to może przerzucić maksymalnie o 2 dywizję.

Jeśli jesteś np. w Gold II to nie przerzuci Cie do Golda Platyny

Musisz mieć bardzo wysokie MMR

@edit

o hui, fail :D

Opublikowano

Witam, pomagam koledze wybic sie z bronze V do silver V, teraz pytanie brzmi czy da rade przeskoczyc dywizje jesli sie bedzie "dominowac" kazdy mecz? Aktualnie jest 6/7 wygranych pod rzad. Jak bys ktos chcial sprawdzic nick : Porymb na eu west.

Wie ktos na czym to polega? mmr czy co?

Z gory dzieki.

elo nudzi mi sie aktualnie moge troche pomoc wyjsc z brazu, diament wbilem, koledze w 3dni zrobilem platyne z gold 3 jak masz jayce to easy masz silver jak cos to dodaj w lolu TwistQ4ever

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Właśnie wygrywałem 13 meczy z rzędu , miałem w "pizdu" wysokie MMR (silver III) ,że wszyscy byli z golda oprócz mnie (chodzi o mojego smurfa jak coś) po 15 meczu z rzędu wygranym(czyli po 2 winach o awans) wrzuciło mnie z silver III do silver I , więc im więcej meczy wygrasz pod rząd tym większa szansa na przeskoczenie 1 dywizji (zaobserwowane po własnych doświadczeniach , miałem tak chyba z 3 razy). O MMR nie będę się wypowiadał , bo niezbyt mnie on interesuje xD.

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Jeśli jesteś np. w Gold II to nie przerzuci Cie do Golda

Musisz mieć bardzo wysokie MMR

o kuźwa! jebłem

hah

mew7.jpg

przepraszam nie mogłem się powstrzymać.

LOLZZZZZZZZZZZZZZ

@topic

to zależy od twojego mmr, jeżeli masz wysokie, to przeskoczysz, zależy też z kim grasz, bo jeśli silver V i grasz brąz 3-2, to do silvera 3 się nie dostaniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...