Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie moge zgłosić źle przyznanego bana za leave/disconecta?

jestemnumerem5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak możecie się mylić , w trakcie dzisiejszego meczu , gdy rozłączyło każdego z gry minionki spushowały nam wszystko i mimo wszystko każdy gracz miał leave z gry , raczej tylko w takich przypadkach Ci zdejmą , dzisiejsze kicki były winą riotu na 99%

@EDIT

@UP
Nie dostaniesz bana za jednego leava ;)

Opublikowano

Tak ale padł mi prąd w domu więc co mogłem zrobic?

Ich to nie interesuje, tak właściwie, dostałeś bana czy tak teoretycznie pytasz?

Odpiszą Ci to co zawsze, najpierw upewnij się, że jesteś w stanie dokończyć rozgrywkę a potem graj.

Nic nie zrobisz jeśli dostałeś bana. Jeśli nic się nie stało po tym DC to za 1szym razem bana nie dostajesz

Opublikowano

miałem dokładnie to samo prawie cały mój team jak i przeciwny miał disconecty

więc da sie to jakoś zgłosic?

Ich to nie interesuje, tak właściwie, dostałeś bana czy tak teoretycznie pytasz?

Odpiszą Ci to co zawsze, najpierw upewnij się, że jesteś w stanie dokończyć rozgrywkę a potem graj.

Nic nie zrobisz jeśli dostałeś bana. Jeśli nic się nie stało po tym DC to za 1szym razem bana nie dostajesz

wiem ale mi się zdarzyła czasami wyjsc :p
Opublikowano

Ale masz Porażka czy Disconnecta zaliczonego, bana? Nie odpowiedziałeś na główne pytanie to jak mamy Ci pomóc.

Jeśli żadnego bana nie było to powiedzą, że nie ma od czego się odwoływać a jak był ban to wtedy coś można pokombinować.

@2x DOWN

Pytamy czy masz bana czy nie, bo jak nie to nie ma od czego się odwoływać, ile tych postów do nabicia :<

Opublikowano

No stary, było tak od razu. To tak jak pisałem

Nie masz szans na UB choćbyś nie wiem co pisał. Nie ingerują w ten system. Może i to dla Ciebie pech ale jakby każdy tak się usprawiedliwiał to nagle każdy by tracił internet. Zostaje Ci czekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...