Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jet Fightery

Haxiteqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem spytać jak wam się lata Jetami 17-20lev ?, ja dobilem 18lev u Brytyjczyków 250k expa do 19lev mi zostało, ale dopiero teraz dolonczylem do tej "elitarnej" ;) ligi nie chciałem sie tam pchać z jednym jetem. Wiec nafarmilem trochę srebrnych lwow i kupiłem dwa Meteory F.3 i Vampire FB.5 jak narazie na T1 wszystkie strasznie dużo expa potrzeba żeby wyposażenie odblokować.

Jak mi sie tym gra? w sumie to narazie Lamie strasznie ciężko sie tym manewruje o robieniu jakis gwałtownych skrętów czy unikow można zapomnieć, przeciążenia straszne , zwyklymi samolotami mi dobrze szlo a tu nie mogę sie odnaleźć. A jak wam sie lata Jetami? ciekaw jestem opini co do ruskich Mig15

Opublikowano

Mig 15 jest przegięty, Sabre jest do poprawki(za słaby), me163 - prawie tak dobry jak migi, jeśli potrafi się nimi latać, ki 200 - coś podobnego do me163 tylko ciutkę gorsze, a najlepszy meteor to F4 LW... a Arado powinien być na 24poziomie xD

Opublikowano

Największa przepaść jest między dziewiątką, a pietnastka, bowiem różnica w fizyce przy ogromnych prędkościach jest znaczna. Rzecz jasna mig 15 maszynka nie do pokonania, jeżeli potrafisz z niej korzystać rozsądnie ;)

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...