Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ex3cut0rBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem a mianowicie, gdy włączam Battlefielda p4f wszystko gra, jest główne menu mój żołnierz itp... ale kiedy klikam "GrajTeraz" jest szukanie gry komunikat ze udalo sie dołączyc do znalezionej gry i jest "ŁĄCZENIE" Pasek łączenia ładuje sie tragicznie wolno a kiedy się załaduje jest "wychodzenie z gry" Bardzo proszę o odpowiedź i z góry za nią dziękuję.

PS-jakiś 1 miesiąc temu grałem i wszystko było dobrze, nie dostałem żadnego bana,

raz udało mi sie wbic na jaki serwer ale juz nie mogłem tego powtórzyć, wszystkie serwery mają +999 pingu.

Opublikowano

To nic nie daje ani usówanie z dokumentów ani azjatyckie serwery...

moze ktos z was uzywa takiej techniki:

Pressing the play now button from weapons tab was a pretty good fix for this bug but that was not very effective approximtely that was working in 60-70% of all cases for me. But this fix worked for me let say aproximately in 100% of all cases. I hope it will be for you like this too.

FIX: If you pressing play now button and it says Connection to server lost repeatedly then change your soldier to another after this get back to your soldier again. then go to weapons tab and press play now button.But it doesn't mean that it will join from first attempt try this at least 4-5 times(pressing play now button). this fix works for me excellent. Remember never press play now button from home. I am never could join to the game from home tab. And please let me know if it worked. Good luck

bo ja zrobilem ale nie wim czy dobrze

kurcze mam batle foundsy a grac nie moge bo jak klikam Graj Teraz" to znajduje jaki serwer wbija na niego 10 min i jest wychodzenie z gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...