Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta (GW2)

Gość kalka762

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś mi poświęcić troszkę czasu i napisać mi instruktaż co zrobić gdy kupiłem konto Guild Wars 2 od drugiej osoby, a on daje mi potrzebne informację (m. in. key), abym zmienił e-mail itd.

Wiem, że na email ArenaNet piszę się, alę nie ogarniam.

Dziękuję :)

Opublikowano

Wchodzisz tu:

https://guildwars2.zendesk.com/anonymous_requests/new

Wybierasz pierwszą opcje.

Wypełniasz wszystko co tam pisze (pierwszy e-mail podaj juz inny , a niżej gdzie prosi o podanie e-mailu konta podaj ten co ci sprzedawca podał).

W Issue wybierasz Changing Account Email, a w polu Description of Issue piszesz że prosisz o zmiany i wyraźnie nowy e-mail. najlepiej :"[email protected]".

Jeżeli masz jakieś pytania to śmiało (jak np nie umiesz pisać po englishu to użyj do pomocy tłumacza)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

A jeżeli koleś grał na innym serwerze niż Blacktide, to gdy np. usunę wszystkie postacie, to będę mógł zmienić serwer? Wiem, że za opłatą można, ale może jest inna opcja?

Opublikowano

Tak , jak usuniesz postacie to możesz zmienić , ale jeżeli masz postać na 80 lvl to wystarczy z 3 dni farmienia i zarobisz na zmianę i nie stracisz postaci :P. (tut jak tyle zarobić masz w dziale Poradniki [zresztą to jest mój xD])

Btw. Jak szukasz glidli na Bt to jestem w bardzo fajnej ^^.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Tak , jak usuniesz postacie to możesz zmienić , ale jeżeli masz postać na 80 lvl to wystarczy z 3 dni farmienia i zarobisz na zmianę i nie stracisz postaci :P. (tut jak tyle zarobić masz w dziale Poradniki [zresztą to jest mój xD])

Btw. Jak szukasz glidli na Bt to jestem w bardzo fajnej ^^.

Tak naprawdę, to dopiero zamierzam kupić GW (jestem w trakcie), ale kiedyś na pewno skorzystam. Dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...