Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wszyscy wyszli ?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem rundę , w 12 minucie ( nie dawno) zaczęło wywalać ludzi z gry , wszyscy są afk , wywaliło mnie z gry i nie mogę dołączyć (jestem pewny że wszyscy bo kumpli też wyjebało) będę mieć leava ?

Opublikowano

Ja też tak samo miałem, ale tylko mój team wyrzuciło, a mnie nie, grałem supportem, może drophack u przeciwników?

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

WoW WoW , panowie , minute temu napisałem posta i już tyle odpowiedzi :D , nie no powinni nam zwrócić IP za wygraną/przegraną i coś z tymi rankami zrobić...

Opublikowano

NOŻ KURWA MAĆ, W NOCY I WIECZOREM, ZAWSZE IM SIĘ SERWEY PIERDOLĄ. ILE MOŻNA...

Grr... właśnie grałem przegranego ARAMa którego wygrałem sam, bo wszyscy walczyli z Reconnectem. EUNE, EUW i Rosja ma te same problemy, a nasz kochany RIOT nic nam kurwa nie zafunduje, bo im sie to nie oplaca. Jezus! Ale mnie zdenerwowali.

#Edit

Co najlepsze Ci którzy grali, nie otrzymali loss prevented. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

To by napisali o tym.

Zgadzam się, po prostu znowu im się serwery rozwalają, w nocy to samo. Riot pls. Wbijam Challengera w 4 sezonie i sprzedaje konto, chyba, że naprawią serwery, ale Ja w cuda nie wierze...

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

A moim zdaniem to patch Harrowing wchodzi

Moim zdaniem to SHITLY SERVER LAGGED BY RIOT GAMES nadchodzi. ;)

Lagi, tyle że wygrałem rankeda który aatrox jedyny puszował..

8372383248.png
Opublikowano

No a więc powiem wam tak , świetny rank , znowu przegrana bo każdego wywaliło a od nich vayne sobie grała , wbijamy do gry i vayne 300 farmy i pushuje nam inhi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...