Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd te coinsy?

SomeOne123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście sam wiem, że można zarobić duże ilości handlując ale nie aż tyle, żeby na allegro wystawić po 1000 szt. x 100k.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ostatnio widziałem, że coinsy do FIFA 13 FUT na ruskich w przeliczeniu na polskie kosztowały około 2zł - 150 tyś, a w Polsce po 5/6/7 zł za 100tyś. Potem trainerzy, jest to taki program który wyrzuca Ciebie z meczu, Ty dostajesz porażkę a przeciwnik coinsy i wygraną. (Trzeba uważać, można złapać bana)

Opublikowano

Podsumowując, tak duze ilości coinsów to zazwyczaj zasługa trainera, trainer to program który sam wyszukuje przeciwnika po czym przeciwnik zostaje rozłączony co daje nam walkover, od 10 do 1 ligi mozna dojsc w 30 minut. Trainery to płatne progrmy ktore sprzedawane sa przez firmy trudniące sie cheatami. Wraz z pojawieniem sie darmowych trainerow ceny coinsow drastycznie spadną. Mozna tez zarabiac uczciwie, handlując, niektórzy trafiając dobrego piłkarza np Ronaldo, Messi itp... postanawiają zamienić ich od razu na coinsy i od razu sprzedac.
Nie sugeruj sie dostępną liczbą coinsów na allegro, czesto sprzedający wystawia celowo zawyżoną ilość by jego aukcja byla caly czas na początku listy.

Jeśli pomogłem, nie pogardzę lajkiem :)

Opublikowano

Podsumowując, tak duze ilości coinsów to zazwyczaj zasługa trainera, trainer to program który sam wyszukuje przeciwnika po czym przeciwnik zostaje rozłączony co daje nam walkover, od 10 do 1 ligi mozna dojsc w 30 minut. Trainery to płatne progrmy ktore sprzedawane sa przez firmy trudniące sie cheatami. Wraz z pojawieniem sie darmowych trainerow ceny coinsow drastycznie spadną. Mozna tez zarabiac uczciwie, handlując, niektórzy trafiając dobrego piłkarza np Ronaldo, Messi itp... postanawiają zamienić ich od razu na coinsy i od razu sprzedac.

Nie sugeruj sie dostępną liczbą coinsów na allegro, czesto sprzedający wystawia celowo zawyżoną ilość by jego aukcja byla caly czas na początku listy.

Czekaj bo nie rozumiem

Gdy przeciwnik dostaje kick'a to dostajemy jakąś tam sumę coinsów ?

Zapewne jest to karalne i banowane ?

Opublikowano

Nie uzywałem nigdy, ale domyslam się ze za tak wczesny rage quit, dostaje sie cos kolo 100 coins albo wcale, jednak dostajesz kase za awans i mistrzostwo, jest to banowane, jednak większość robi to na sezonach offline a tam jest bezpieczniej :)

PS: Z banami to zależy, niektórzy dostaja bana po tygodni inni po miesiacu a jeszcze inni wcale.

Jeśli pomogłem, nie pogardzę lajkiem :)

Opublikowano

Ah powiadasz że Coinsy na serwisach typu allegro stanieję jak trainery staną się powszechnie dostępne Tak ?

Ale nie wiadomo kiedy to się stanie :/ ?

Opublikowano

Ah powiadasz że Coinsy na serwisach typu allegro stanieję jak trainery staną się powszechnie dostępne Tak ?

Ale nie wiadomo kiedy to się stanie :/ ?

Aktualnie 100k na Allegro kosztuję 15zł.

Jakiś miesiąc temu chodziło po 100zł. Natomiast w 13 z tego co pamiętam najniższa cena wynosiła 3zł/100k.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja znam mmoga.com, ale nie wiem czy to ruska.

pisaliscie że jest o wiele wiele taniej a widze ze cena na tej stronie jest taka sama a nawet wieksza wiec troche bez sensu :)

moze ktos cos lepszego zna ?

Opublikowano

,ja korzystam z tej strony : http://www.fifa-coin.com taniej nigdzie więcej nie widziałem, jeszcze jest ta strona http://www.vipfifa14.com/

Jeżeli ktoś poda strone z tańszymi coinsami to będzie miał mega PIWO :)

Jednak ,,tanie " od ruskich to mit. Tutaj macie stronę :

http://www.plati.ru/...Coins&ai=136015

I w przeliczeniu za 19$ na tej stronie kupimy ok 270k coinsów a na fifa-coins.com którą podałem za taką samą kwotę kupimy 600k. Czyli jednak z moich poszukiwań ta strona jest najtańsza, nie spotkałem się z tańszymi coinsami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...