Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w necie

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja obecnie na PPD oraz trochu PPC(zaleznie jaki budzet) zarabiam 3-4k$ miesiecznie .

Polecam.

bez tego "k"

Opublikowano

Jest jeszcze prostszy sposób. Stawiają fora serwerom, rób paczki pluginów serwerom mc. Oczywiście odpłatnie ;d jak masz od zaje¥^^€£ czasu to pobierz na fona apke WHAFF.

Opublikowano

A ile bym musiał mieć wyświetleń żeby było te przynajmniej 100 zł/ms

Bo mam pomysł na stronkę nawet dobry i na czasie teraz.

Opublikowano

Wyswietlenia sie nie licza jako tako,mozesz miec 1mln wyswietlen a zarobic 0$.

Licza sie kliki w reklame,najbardziej platne nisze placa nawet do 60$ za klik,sa to nisze typu kredyt itp.

Trzeba umiec dobrze targetowac publike . Oraz bez inwestywcji w SEO w tych niszach sie nie wybijesz .

Szukaj raczej micro-nisz i rob filmy na yt.

Opublikowano

A ile bym musiał mieć wyświetleń żeby było te przynajmniej 100 zł/ms

Bo mam pomysł na stronkę nawet dobry i na czasie teraz.

Przykładowo reklama adtaily na mpc kosztuje 30 złotych za dzień. Ale cene możesz sam swoją ustalić (zależy od wyświetleń).

Możesz też dać reklamy typu adsense, na której zarabiasz wtedy gdy ktoś w nią kliknie. Oczywiście sam w sobie w to nie klikasz ani nikogo o to nie prosisz, bo to wykryją i nic z twojego zarabiania nie będzie.

Możesz też dodać reklamy CPM, np. cpm24, dostajesz ok. 50 groszy za 1000 unikalnych wyświetleń dwóch banerów.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...