Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Mass Effectem

Vicenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram w Mass Effecta już od kilku dni. Jestem na etapie misji na Virmir (baza Sarena i te sprawy). Grało się super, aczkolwiek od wczoraj mam pewien problem. Otóż jaką bronią bym nie strzelał, raz usłyszymy normalnie dźwięk, a raz nie będzie nic poza dziurą po strzale. Dobry przykład daje karabin szturmowy, bo strzelając z niego raz strzelamy normalnie, a większość strzałów nie słyszymy. Słyszymy tylko dźwięk kuli która uderza o np. ścianę, a w dodatku przy tym zjawisku pasek przegrzewania broni się jakoś tak jakby ścina (ale wzrasta), ale to szczerze mało istotne. Więc może mi ktoś pomóc jak to naprawić ? Pojawiło się to kiedy zmieniłem detale na wysokie i rozdzielczość na maksymalną, ale jak potem przywracam tak jak było to jest to samo. Nie wiem w sumie czy to jest od tego zależne, no ale zmniejsza radość z gry.

Tak czy inaczej proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...