Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oplaca sie grac na pl-u po łączeniu serwerow

lubojenkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne, że się opłaca.

Będzie więcej ludzi, a jeśli się to im spodoba - zostaną na dłużej.

Poza tym rozgrywka w Metin2 jest teraz przyjemniejsza i łatwiejsza.

Polecam serwer Syriusz (po łączeniu - Andros). Na Solarze (nie pamiętam nazwy, jaką przyjmie po łączeniu) jest za dużo botów.

@UP

Nie wiem na jakim Ty serwerze grasz i królestwie..

Na razie poziom się jeszcze utrzymuje (Jinno - w cholere ludzi, inne królestwa - trochę mniej, ale da radę), a po łączeniu się zwiększy.

@DOWN

Nie wyolbrzymiam. Nigdzie nie napisałem o tym że jest sporo. Ale też nie przeczę temu, że da się grać i graczy jest trochę. Nie tak jak kiedyś, ale jednak jest.

challenger.png

Opublikowano

Ja też nie wiem czemu tak UP tak wyolbrzymiasz liczbę graczy bądźmy szczerzy po 16 fakt są ale nie jest ich dużo szczególnie na s5+/- od s20 trochę jest... Trochę 10-15 sklepów jinoo,

Na pewno warto spróbować i się przekonać zobaczysz że ceny eq zmaleją a pereł i innych ulepszaczy wzrosną to sam się przekonasz :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Jasne, że teraz będzie można znów wrócić, ale wiadomo, że nigdy nie będzie tak jak kiedyś i ten klimat już nigdy nie wróci. Ale mam nadzieję, że jednak w jakimś stopniu ta rozgrywka będzie lepsza niż przez ostatnie dwa lata. : )

Opublikowano

Opłaca się. Zapraszam na Samos :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

czemu wy tak dziwnie gadacie "dawne czasy już nie wrócą" ? zrozumcie to nie czasy się zmieniły tylko ludzie :) zmieniło się towarzystwo
dużo ludzi przestało grać i mało gra choć nie wiem ile teraz :) choć nie powiem kiedyś klimat był inny :P chyba że
zajawka się skończyła na tą grę i inaczej też się patrzy ;D

Opublikowano

Wg mnie nie będzie opłacalne granie na PLu.

Niby łączenie ma powiększyć grono graczy, zachęcić nowych etc.. Jednak na każdym z serwerów gra garstka ludzi, co w efekcie da niewielki zastrzyk nowych twarzy. Ponadto nie wiem jak się ceny przyjmą i czy gracze nie uciekną z ich powodu.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Na PLu jest taka garstka ludzi, że teraz nie da się zalogować, bo logowanie jest przeciążone :)

Jeśli ludzie niczego na fuzjach nie potracą to grywalność będzie spora i będzie warto pograć, przy czym każdy nowy gracz będzie miał trudniej - zapełnione expowiska itp.

Jednakże nie trzeba szukać daleko, wystarczy poczytać komentarze na FB MT2PL ludzi, którzy już doczekali się fuzji i potracili postacie 75+ z eq, bądź eq przez własną głupotę :P

Opublikowano

Zapraszam na Negros ;) Sam zaczynam tam grać ;) Dużo sklepów i jest tanio ;) Pisać pw jak ktoś chce pograć :D

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...