Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AC IV Black Flag

Szon.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS3, a z jakiego powodu? Na komputerze z tego co wiem, trzeba sterować myszką itd. Ja osobiście tego nie lubię i wole gałkami (tymi od pada) sterować moją postacią. W ogóle, takie tematy są bezsensu, bo to twoja opinia, na czym ty grasz. ;x

Opublikowano

Hmmm... Myślę , że na PS3 masz dłuższą fabułę , ja mam xbox'a i wolę kupować na niego gry ,ponieważ wiem że będą mi chodzić i nie muszę martwić się o wymagania

mihcio15.png

Opublikowano

PS3, a z jakiego powodu? Na komputerze z tego co wiem, trzeba sterować myszką itd. Ja osobiście tego nie lubię i wole gałkami (tymi od pada) sterować moją postacią. W ogóle, takie tematy są bezsensu, bo to twoja opinia, na czym ty grasz. ;x

Można kupic pada ;)

Opublikowano

Można, ale według mnie to już nie to samo :> Ale to jego decyzja, na czym będzie grał - to jest bezsensowne pytać się na forach "lepiej ma peesz czy czy na kompjuteszE????????" - róbta co chceta, ale taka moja opinia.

Opublikowano

Ja kupiłem na Xboxa, bo wolę grać padem. Tak więc polecam Ci kupić wersję na PS3 :) Słyszałem też, że na konsoli wyczuwa się klatkowanie, ale mi się to nie przydarzyło.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam na PC i nie narzekam . Mam w sumie słaby sprzęt ale mi chodzi tak 40-50fpsów . Jakbym miał ps3 to bym wziął na konsole . Takie gry przyjemne są na pada (gram na padzie) .

?????

Opublikowano

Ja polecam na PS3 ponieważ

1.Jest dłuższa fabuła o 60min

2.Lepiej się gra na padzie głównie chodzi o analogi

3.Lepsza grafika

4.Jak masz słaby sprzęt to ci się będzie cieło a na Ps3 nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...