Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vegas Rendering? Pomocy T.T

Gość Ezioch_x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż filmy z gier nagrywałem przy pomocy Frapsa i renderowałem Camtas Studio 8.

Teraz nagrywam też Frapsem i renderuje Sony Vegasem 12- znaczy ucze się nib renderować i zacyznam zabawe.

Oto sa ss-y jak mam ustawione, odrazu mówię że jakość renderingu w Camtasi owiele była lepsza, też była w 1080 HD .

Oto ssy:

1382965611-U1035733.png Tojest ss, wiecie jak sie naciśniej New Project xD

1382965665-U1035733.png

A to jest ss jak już się ten filmik ma niby I się naciśnie Rendering As...

Proszę Was jak ustawic to dobrze żeby było ładnie i ładnie renderowało w dobrej jakości.

Kompa mam dobrego, BF na Ultra śmiga.

Jeżeli chcecie parametry mojego kompa to napiszcie, dla osoby która mi pomoże dam dobrą nagrodę , i nie tylko lajki na mpc..

Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeśli wrzucasz na YT to moim zdaniem nie ma co wskakiwać do 1080p, lepiej 720p i jakość jest praktycznie identyczna.

8 Mbps to celująca jakość i jeśli chcesz mieć bardzo dobrej jakości film to wybierz 8 Mbps HD 1080-30p.

Zaznaczyłem to na ss:

twsn7q.jpg

Pamiętaj jeszcze że jak robisz filmik na YouTube to YT renderuje w 6 Mbps więc nie ma potrzeby zwiększać rozmiaru pliku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...