Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

APK tool na windowsie

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, sciagnalem APK toola na kompa i gdy przenosze plik " aaaaa.apk " na decompile to wyskakuje na ulamek sekundy okienko CMD i sie zamyka ;x i nie wypakowywuje pliku .apk

Czemu ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

x

Kompiluj/dekompiluj w cmd to się dowiesz

Ze co ? ..... Co mam sie dowiedziec ? ;x
Przeciez mam pliki dekompilacji ktore dekompiluja w cmd
Rzeczywiscie mi pomogles -.-
1386175744-U112610.png
Opublikowano

Bo tam pisze co masz źle, skoro nawet tego nie wiesz to lepiej szukaj pliku logu błędów z programu.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Bo tam pisze co masz źle, skoro nawet tego nie wiesz to lepiej szukaj pliku logu błędów z programu.

Wczesniej mialem jakis beznadziejny apk tool

Teraz mam logi z programu

Nazwa 'java' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewn©trzne lub zewn©trzne,program wykonywalny lub plik wsadowy.System nie moľe odnale«† okrelonej cieľki.Nie moľna odnale«† okrelonego pliku.Nazwa 'java' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewn©trzne lub zewn©trzne,program wykonywalny lub plik wsadowy.
Mam zainstalowana jave ;x
1386175744-U112610.png
Opublikowano

To dodaj zmienną środowiskową.

Po Polsku prosze :D

Ja chce tylko edytowac aplikacje .apk

Tylko nie dekompiluje i wyskakuje error co do javy i wlasnie nie wiem czemu

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To co pewiem po polskiemu, nie masz zainstalowanej jak należy Javy i program nie może jej znaleźć.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ale program nie wie o tym i tak gdzie jest java, sprawdź zmienne środowiskowe w systemie albo w ustawieniach apk

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ale program nie wie o tym i tak gdzie jest java, sprawdź zmienne środowiskowe w systemie albo w ustawieniach apk

Dobra nie bawilem sie nigdy zmiennymi systemowymi wiec jaka scierzke mam podac w wartosci zmiennej ? Lub inaczej, jaka podac scierzke dostepu do klasy ? w PATH ?

Jest na stronie javy opis jak to zrobic, lecz nie wiem jaka lokalizacje klasy podac

1386175744-U112610.png
Opublikowano

nie wiem, szukaj sobie sam w dokumentacji czy pomocy dla programu APK jak to ustawić bo nikt za ciebie tego nie zrobi

naucz się używać programu w CMD z uprawnieniami administratora, praktycznie nigdy nie ma żadnych problemów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...