Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islam w polsce.

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak myślicie bedzie Islam w polsce ? Sram w gacie co w tej religi się dzieje. Ja osobiscie spierdalam do USA a wy ?

Opublikowano

Według obecnej kultury zachodniej przeważa model rodziny 2+1 co oznacza jedno dziecko na dwoje rodziców a w islamie mają ich o wiele więcej. Będą tak się rozmnażać aż będzie ich więcej od nas. Oczywiście to się nie stanie z dnia na dzień jednak z czasem będzie coraz więcej wyznawców islamu.

Dodatkowo wiele ludzi rezygnuje z religii katolickiej a tą pustkę wypadałoby czymś zapełnić, więc część z nich przechodzi na islam.

Tylko czemu napisałeś

Ja osobiscie spierdalam do USA a wy ?

W USA i europie zachodniej jest więcej islamistów niż u nas. I to jest zaleta polski. Innym narodom bardziej opłaca się emigrować do Francji czy Niemiec bo tam jest lepszy social i lepsze warunki do życia.

Kilka lat temu w gimnazjum nauczyciel historii powiedział, że za kilkadziesiąt lat Europa będzie kontynentem wyznającym islam. Wtedy tego nie rozumiałem ale teraz widzę, że jest ich coraz więcej i z czasem będzie ich więcej od nas.

Opublikowano

Według obecnej kultury zachodniej przeważa model rodziny 2+1 co oznacza jedno dziecko na dwoje rodziców a w islamie mają ich o wiele więcej. Będą tak się rozmnażać aż będzie ich więcej od nas. Oczywiście to się nie stanie z dnia na dzień jednak z czasem będzie coraz więcej wyznawców islamu.

Dodatkowo wiele ludzi rezygnuje z religii katolickiej a tą pustkę wypadałoby czymś zapełnić, więc część z nich przechodzi na islam.

Tylko czemu napisałeś

W USA i europie zachodniej jest więcej islamistów niż u nas. I to jest zaleta polski. Innym narodom bardziej opłaca się emigrować do Francji czy Niemiec bo tam jest lepszy social i lepsze warunki do życia.

Kilka lat temu w gimnazjum nauczyciel historii powiedział, że za kilkadziesiąt lat Europa będzie kontynentem wyznającym islam. Wtedy tego nie rozumiałem ale teraz widzę, że jest ich coraz więcej i z czasem będzie ich więcej od nas.

U nich mają po 15 dzieci z czego 10 zabije sie w imie allaha :)

Opublikowano

Polske przejma :

pedały ,lezby ,islamy i jeszcze chuj wie co no i zydzi daza do tego aby Polske zniszczyć jak i z calym swiatem no moze przesadzilem z calym swiatem ale duzo ludzi tylko Polaka w chuja robia za 0 go maja.Kiedys w TV slyszalem ,ze mowili zydzi ,ze to Polacy nich mordowali na ll wojnie swiatowej.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

nie będzie, na szczęście większość polaków jest nietolerancyjna a inna część ma olej w głowie więc mogą wypierdalać :)

Opublikowano

Szczerze mówiac to gowno mnie to obchodzi. Każdy ma prawo do wierzenia w co chce, islamista zabiłby chrześcijanina za to że wierzy w innego Boga, chrześcijanin jest tolerancyjny a poza tym grzechem głownym jest pycha, a samolubne przekonanie co do własnej racji w istnienie Boga Jachwe JEST pychą.

Dlatego ja przestrzegam zasad religii chrześcijanśkiej i nie obchodzi mnie co zrobią islamiści.

A tak z innej beczki

Te ich poświęcenie jest troche chore, ale z drugiej strony oni zginą za swoją religię a Polak ,,przestanie wierzyć w Boga'' bo nie chce mu się iść na godzinę w tygodniu do kościoła. Dla mnie to drugie jest o wiele bardziej żałosne.

Opublikowano

Jak można napisać w tytule ,, Islam w ,,polsce''<--- z małej? No ludzie jak Polak może napisać nazwe swojego narodu z małej litery i jeszcze gadać o Islamie?

@

Topik. To spierd... tam Cie żyć nauczą!

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Niech to gówno wróci do swoich szopek. Zjeżdżają się stadami, osiedlają i drą mordę, że państwo jest złe, bo nie wyznaje ich upośledzenia (religią bym tego nie nazwał) i na siłę chcą to zmieniać. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że idioci z UE nic nie robią, bo przecież największymi wartościami na tym zjebanym świecie są tolerancja i prawa człowieka. Nie będzie islamu w Polsce puki co. Katole nie pozwolą, zasiłki za niskie + nie mamy wystarczająco dużo kóz, żeby sobie poruchali.

comment_LcqhLiszU0LH0en9B18AbzaaU1l5P5A4

Tak, wiem. Jestem antysemitą, rasistą i w ogóle złym człowiekiem.

7m9a.png

Opublikowano

Nie toleruję tego gówna, bo to co się tam wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Przykład (bardzo drastyczne):

http://shoebat.com/2013/10/21/muslims-behead-man-cold-blood/

Za co?? Pewnie za darmo.

@

Robią to publicznie? I przede wszystkim, jak reaguje na to społeczeństwo (na gwałt) tutaj, a jak tam na publiczną egzekucję... Zwykłe bydło.

Opublikowano

Psychopatów można znależć we wszystkich kulturach i religiach. Ale Islam przebija wszystkie po całej długości . To co wyprawiają ci "ludzie" normalnie przyprawia o mdłości

Opublikowano

Siemka jak myślicie bedzie Islam w polsce ? Sram w gacie co w tej religi się dzieje. Ja osobiscie spierdalam do USA a wy ?

Tępę chuje i tak nie przyjada bo za mały socjalny jest , Logic .

Tylko polska będzie pusta od tego brudny ludzkosci

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...