Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] cena skórek

KociaczekKC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może ile będą kosztować te skórki co mają być dostępne w hallowen?

Interesują mnie głównie:

- Dyrektorka Fiora

- Katarina Kociak

ps: Wiecie może po ile te 2 skórki będą?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Skiny te nie będą jakieś specjalne, więc są nawiązywane do normalnych skinów, bez jakichkolwiek super animacji. Normalne skiny kosztują 975 RP, więc w tym wypadku cena nie powinna ulec zmianie ;).

8372383248.png
Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedź, oczywiście leci like ( ^_^)

A mam jeszcze jedno pytanie.

Czy jak zakupię podczas harrowing skórkę (np. Dyrektorkę Fiore) to czy mam ją już na stałe, czy tylko na czas tegorocznego harrowing?

Z góry przepraszam też za tak denne pytania, lecz w lola gram od niedawna i niestety jeszcze wiele rzeczy o nim muszę się nauczyć.

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Jakby co to tutaj masz cenę wszystkich skórek, które będą dostępne (harrowing, legacy):

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za odpowiedzi, oczywiście leci like.

Temat oznaczam jako rozwiązany więc można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...