Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FishBot na Metin.pl bez bana?

Anonymous.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy da się łowić rybki na PL i nie dostać za to bana?

Czy da się jakoś zablokować hs i czy to zagwarantuje, że nie dostanę bana, jeśli nie zostanę "przypadkowo" przyłapany przez jakiegoś GM albo innego gracza?

Polecą lajki, pozdrawiam.

123

Opublikowano

Jeśli zostaniesz przyłapany przez GM no to wiadomo, że dostaniesz bana no chyba, że odpiszesz.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Od dłuższego czasu banują z automatu i nie wiesz kiedy bana dostaniesz :>

Ale jak to "z automatu"? Chodzi o logi albo że hs wyłapuje?

Da się na to coś poradzić, zablokować całkowicie hs?

123

Opublikowano

Ale jak to "z automatu"? Chodzi o logi albo że hs wyłapuje?

Da się na to coś poradzić, zablokować całkowicie hs?

Czasami bana dostajesz po prostu w ten sposób, że GM nawet do ciebie nie napisze.

Były takie przypadki i stwierdzam, że to przez logi.

Opublikowano

zależy od fish botów. na modzie jak gram na fb jestem cały czas przy kompie,zawsze odpisuje GM ale i tak jest ban.Na innych fb tak nie było ;) ze strony kamera był najlepszy ale nie w modzie. na tamtym to łowiłem z 4 miesiące na 3 kontach,ale teraz nie działa

Opublikowano

zależy od fish botów. na modzie jak gram na fb jestem cały czas przy kompie,zawsze odpisuje GM ale i tak jest ban.Na innych fb tak nie było ;) ze strony kamera był najlepszy ale nie w modzie. na tamtym to łowiłem z 4 miesiące na 3 kontach,ale teraz nie działa

Bo teraz wyłapujesz za to, że pokazuje im się, z jakiego exe'ka jesteś połączony z serwerem. Wcześniej jak łączyłeś się przez oficjalnego clienta nie było tego problemu, a teraz przez moda.

Dobra, dzięki za pomoc, temat można close.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...