Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hosting

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam jakiegoś fajnego taniego hostingu gdzie można płacić PSC. ew gdzie są wysokie stawki SMS ;p potrzebuje mały serwer na kilka osób tylko .

Opublikowano

Ja bym wybrał pukawke. Gdy masz jakiś problem i piszesz do supportu to nie czekasz wieków jak to na innych hostach. Tu wystarczy 4,2dni i masz odpowiedź

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Dobra to powiedzcie mi jaki będzie najlepszy tak dla 3-5 graczy. Pluginy jakieś drobne ( praktycznie żadne ale chcę BUKKITA). Z jakiego hostu?

Opublikowano

Dobra to powiedzcie mi jaki będzie najlepszy tak dla 3-5 graczy. Pluginy jakieś drobne ( praktycznie żadne ale chcę BUKKITA). Z jakiego hostu?

Z fiberhost.pl, co prawda 515mb ramu jest w pakiecie chest.. ale wystarczy dograć 2-3 pluginy typu essentials/world guard i już możesz się pożegnać z 5-tką graczy. Niestety sam start bukkita żre dużo ramu.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Znaczy ja chce grać z kolegą ale nie wiem czy inni koledzy będą chcieli pluginy jakie chce to chyba tylko OtherDrops ;D

Opublikowano

NIE POLECAM PUKAWKA.PL

może przypadnie ci do gustu crafthost.pl

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Z czystym sercem mogę polecić Tobie naprawdę profesjonalny i duży hosting - pukawka.pl

Mają dobre maszynki ATM w Warszawie ;) Szybko odpowiadają na zadawane pytania i naprawdę angażują się w rozwiązanie owego problemu, co jest na duży +

Wiem to z własnego doświadczenia - Jestem klientem pukawki od ponad roku i nie mam żadnych zastrzeżeń.

I PAMIĘTAJ! - Jak serwer na danym hostingu laguje, crashuje się to niekoniecznie jest to wina hostingu, a Twoich pluginów i modyfikacji, które masz wgrane na serwer! Zła kompatybilność i tyle! To taka przestroga dla tych, którzy wystawiają opinie danemu hostingowi...

Opublikowano

Z czystym sercem mogę polecić Tobie naprawdę profesjonalny i duży hosting - pukawka.pl

Mają dobre maszynki ATM w Warszawie ;) Szybko odpowiadają na zadawane pytania i naprawdę angażują się w rozwiązanie owego problemu, co jest na duży +

Wiem to z własnego doświadczenia - Jestem klientem pukawki od ponad roku i nie mam żadnych zastrzeżeń.

I PAMIĘTAJ! - Jak serwer na danym hostingu laguje, crashuje się to niekoniecznie jest to wina hostingu, a Twoich pluginów i modyfikacji, które masz wgrane na serwer! Zła kompatybilność i tyle! To taka przestroga dla tych, którzy wystawiają opinie danemu hostingowi...

Zgadzam się. Gimbusowi najlepiej zwalić wszystko na hosting.

Polecam fiberhost.pl

Opublikowano

Od jutra będzie można płacić w Pukawka.pl za pomocą PaysafeCard. Właśnie aktywowali nam usługę :)

Merytorycznie, obiektywnie, pozytywnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...