Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Carry game - Silver - obojętna cena.

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać która za ciebie wyccaruje ? Przykro mi , ale to nie w tej grze. Umiesz grać AP Poppy to i tym wyccarujesz w silverze.

Postaci ci nie podam , bo sam musisz sobie taką znależć , ale ja z silvera wyszedlem grajac na jungli. Dobra pozycja bo early zalezy w wiekszosci od ciebie , pare gankow i snowball.

Opublikowano

Postać która za ciebie wyccaruje ? Przykro mi , ale to nie w tej grze. Umiesz grać AP Poppy to i tym wyccarujesz w silverze.

Postaci ci nie podam , bo sam musisz sobie taką znależć , ale ja z silvera wyszedlem grajac na jungli. Dobra pozycja bo early zalezy w wiekszosci od ciebie , pare gankow i snowball.

Kompletnie sie nie zgadzam. Co z tego że dasz jakims ludziom kilka fragów w lane phase jak oni i tak to przegraja? Najlepsza pozycja imo to mid oraz adc. Grajac wylacznie gragasem i vayne, wybilem konto z S5 do G5

Opublikowano

Kompletnie sie nie zgadzam. Co z tego że dasz jakims ludziom kilka fragów w lane phase jak oni i tak to przegraja? Najlepsza pozycja imo to mid oraz adc. Grajac wylacznie gragasem i vayne, wybilem konto z S5 do G5

Ja tu mówię o % , grając w jungli masz większy wpływ na swoją drużynę , niż jak nonstop farmisz na topie. Ja do G1 z S5 gdy tylko moglem to do jungli , bo zniszczysz przeciwnego junglera to jest 4vs5 i na ogół GG , w silverze zniszczony jungler już nie będzie miał comebacku

Nie twierdzę , że nie da się z mida carryowac , bo to moja druga pozycja, po prostu na poziomie silvera to jungla jest idealnym miejscem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...