Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMR

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mając 17 lvl gram przeciwko samych smurfów ... wszyscy maja po 170 farmy w 20 minucie i jak sie pytam wszyscy odpisują ze są diamentami .... dzisiaj grając na 17 lvlu dobrało mi do teamu typa który w s2 miał golda a w s3 platyne 1 ..... wszyscy przeciwnicy maja 30 lvl i full runy a ja nie mam ani 1 runy ! jak ja mam na nich grać ?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

To że ktoś umie lasthitować nie znaczy że jest smurfem, piszą że są w diamencie ? Ja jestem Ocelote I MASZ Mi KURWA WIERZYĆ bo tak napisałem.

Daj link do lolkinga.

Opublikowano

Matchmaking w LoLu... Na normalach podobno dobiera po stosunku wygranych do przegranych. Nie ma na to rady. Do 30lvlu musisz przeboleć. No i jak jest premade to wrzuca ich na mocniejszych przeciwników.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nawet jeśli oni grają duo to się zgadza,ale ta platynka na pewno wycarrowała i jest to całkowicie niesprawiedliwe-miałeś czystego niefarta.

Opublikowano

to jest normalne jak grasz sam to może ci dobrać do teamu nawet 3x 30 lvl i jakis twój bo np oni we 4 są preemade proste a wtedy enemy też taki team dobiera przynajmniej podobny masz poprostu pecha

Opublikowano

To jest po prostu czysty fart i nic więcej. Są osoby, które grają Duo z niższymi lvl'ami i dlatego Ci dorzuca wyższe osoby. Nie patrzy to na ligi/dywizje, tylko na lvl. Mogło Ci nawet wrzucić Diamenta, jeżeli byłby Duo z 5 lvl'em..

O ile wiadomo, MMR nie istnieje chyba na normalach ;) (?)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...