Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co do gry

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak farmić? lasthitować

Która postać jest mniej wiecej do ogarniecią?

I nie rozumiem tego

Moj kolega nauczył sie grać w 2miechy i na każdej rundzie ma prznajmiej staty 10+ killi 5 dedów max.... czasami więcej ja gram z 2/3dni więcej od niego i moje staty to mniej wiecej 2/10 10/16 5/16 ITP

Jaką postać mogę łatwo ogarnąć?

Opublikowano

Master Yi,Tryndamere.Próbuj dobijać miniony jak mają mało HP,do team fightów wbijaj się jak Twój team już w nim uczestniczy,nie lataj by zdobyć fragi po mapie.

Opublikowano

Ja bym Ci poradził kupić sobie trudną postać na początek bo jak ją ogarniesz to wtedy będzie Ci łatwiej grać np. moją pierwszą postacią jaką kupiłem była Syndra.

Możesz sobie kupić Teemo, Katarine,Ashe, Garen też nie jest zły :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz nauczyć się farmić to najlepiej Ashe albo Ryze ( Ryze trudniejszy bo to postać AP) Mimo niskiej ceny te postacie są bardzo dobre

Opublikowano

Taka mała rada myśl co robisz jak wbijesz 30 i rankedy bedziesz grać to myśl co robisz a nie jak połowa graczy sama siebie zcontruje i później płacz wielkie do all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...