Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewykrywalny cheat

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak zrobić w pełni niewykrywalny cheat do diablo 3 : reaper of souls? Dodatek wyjdzie za pare miesięcy, ale warto byłoby już się przygotować do zaprogramowania czegoś takiego. Cheat miałby służyć do tworzenia itemów na dowolną postać i z dowolnymi statami, początkowo myślałem czy nie warto byłoby zrobić bota na ip (czyli że nie działa na koncie tylko komputerze) i wysyła te przedmioty na konto. Jak na razie jestem początkującym programistą w c++, więc nie wiem czy to możliwe i czy przede wszystkim zadziała.

Da się tak zrobić ? A jeśli tak, to jak ?

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Czitka, ktory mialby " stworzyc " przedmiot z danymi bonusami nie ma i nie bedize.

Dlaczego ? Dlatego, ze musial bys miec dostep do bazy danych danego servera. Tym samym Twoj botek musial by miec " wglad " do bazy. Co jest niemozliwe przy takich zabezpieczeniach. Gdzie gra jest na skale swiatowa.

Podsumowanie :

W zadnej grze ktora posiada baze danych nie mozna stworzyc itemu o danych bonusach bez dostepu do tejze bazy :D

Maslo maslane xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Generalnie jak taki cheat tworzy itemy mając dostęp do bazy, to jest raczej zwykłym admin toolem. Cheata takiego nie będzie i nie ma, a już na 100% nie wykrywalnego (choćby sam dostęp do bazy jest widoczny)

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Okej, to zróbmy inaczej. Jak by to wyglądało ze zmienieniem / podwyższeniem statystyk itemu już istniejącego, znalezionego w grze ? Też muszę wejrzeć w bazę ?

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Nie, jest to niemożliwe. Możesz zrobić taką 'iluzje' CheatEnginem ale to ci nic nie da.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...