Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GTA V vs FIFA 14

Vip2ouT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która gra byłaby według Was najlepsza? Jestem fanem obydwu tych gier.

Jeżeli GTA to dlaczego, jeżeli FIFA to dlaczego.

Dodam, że i tak prawdopodobnie później dokupię drugą grę, ale na ten moment jestem kompletnie zdezorientowany ;x

Odpowiedź + uzasadnienie = Like ;*

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Lubię obie gry i spędzam przy nich ogrom czasu, więc jeśli lubisz takie gry to którą byś nie wybrał - nie zawiedziesz się.

Ale na twoim miejscu wybrał bym GTA 5. Jak najbardziej jest to gra roku. Single starcza na 100h, do tego niedługo dwa darmowe dodatki się pojawią, ma tryb multiplayer w którym można się bawić kolejne 100h, do końca roku pojawi się edytor, dzieki czemu będziesz mógł tworzyć własne misje itd w multi.

Do tego ja bym się pośpieszył, bo każdy kto odpali grę na multi do końca tego miesiąca otrzyma darmowe 500k na wydatki w online :P

Opublikowano

Ja kupiłem nie dawno GTA V i do tej pory jeszcze nie kminie ogromu tej mapy, jakbym chciał wszystko obejrzeć ( czyt. podziwiać piękne widoki jakie nam zaoferowano) to bym sobie sporo czasu poświęcił.

Hmm, misje są jak dla mnie super, np. przed jakimkolwiek napadem na hajs, jedziesz i oceniasz teren, zbierasz informację i później z ekipą składacie to w kupe i na końcu jest możliwość wybrania sobie jak wykonać misję, czy sprytnie i cicho i czy z użyciem broni. Na prawdę gra jest rozbudowana i nie żałuję wydanych pieniążków.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

GTA V jest o wiele ciekawszę od Fify. Nawet nie ma co porównywać grafy jaka jest w GTA V. Najbardziej co dziwi w GTA V to jest tam sporo ciekawostek jeszcze do odkrycia. Naprawdę GTA V wygląda świetnie bo sam mam i spędzam około godziny dziennie i jak jeszcze masz Live to na online jest naprawdę super. 0 lagów/można pograć z kolegami np. na freeroam. GTA V jest bardziej zaawansowane niż FIFA 14 bo każdy wie o co chodzi w tej grze ale w GTA V jest bardzo wiele zaskakujących rzeczy.

Więc polecam ci GTA V :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...