Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginów / [Problem] Z Pluginem EpicBossRecoded oraz PermissionsEx

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam następujących pluginów:

1. Na dodatkowe enchanty typu "lifesteal", "toxic", "poison", "life", "knockup", "phantom", "cursed", "fireball". Jeśli takowego nie ma to proszę o kod do 1 enchantu, resztę zrobię sam :)

2. Na sklep u wieśniaków (podobno to plugin citizens, więc proszę o tut)

3. Kiedy pojawia się jakiś boss (np: enderdragon) to na górze pojawia się jego życie. Na jednym z serwerów widziałem, że kiedy admin wpisał komendę, to wszystkim pojawiał się taki pasek z tekstem na górze. Proszę o plugin na to.

Problem z najnowszą wersją PermissionsEx:

Wszystkie rangi działają, jednak w configu nie wygenerowała się automatycznie linijka "prefix", a po dodaniu jej, prefix dalej się nie pojawia. Wszystko inne działa dobrze.

Problem z (nie wiem czy najnowszą wersją) EpicBossRecoded:

Po wpisaniu komendy "/eb" pojawia się lista dostępnych komend. Po wpisaniu komendy "/eb boss spawn spiderqueen here" nic się nie dzieje. Żadna komenda oprócz "/eb" nie reaguje.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...