Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z flagą

Zaperr44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Mam problem z cuboidem.Na spawnie dałem flagę aby gracz mógł otwierać skrzynki ale to nadal nie działa nawet craftinga nie może otworzyć.Może ktoś pomóc ?

6jnc40.gif

Opublikowano

Wpisz "/region f NazwaCuboida ByleJakiTekst". Wyświetli ci się lista flag. Gdzieś na górze, po prawej stronie masz flagę na używanie craftingu (nie pamiętam nazwy). Dodaj ją i powinieneś móc craftować i otwierać skrzynki. Jak nie zadziała usuń cuba i utwórz od nowa. Jak to też nie zadziała, dodaj plugin "modifyworld" i daj graczom uprawnienie "modifyworld.*". Jak to też nie zadziała, Zaktualizuj "WorldEdit", "WorldGuard", "PermissionsEx" (czy inny plugin na rangi, jaki masz) i. "Vault". Jak to też nie zadziała to pozostaje tylko reinstall CAŁEGO serwera. Jak to też nie zadziała to nie wiem.

PS:

Wiem, że nadużyłem słów "Jak to też nie zadziała" :P

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Wpisz "/region f NazwaCuboida ByleJakiTekst". Wyświetli ci się lista flag. Gdzieś na górze, po prawej stronie masz flagę na używanie craftingu (nie pamiętam nazwy). Dodaj ją i powinieneś móc craftować i otwierać skrzynki. Jak nie zadziała usuń cuba i utwórz od nowa. Jak to też nie zadziała, dodaj plugin "modifyworld" i daj graczom uprawnienie "modifyworld.*". Jak to też nie zadziała, Zaktualizuj "WorldEdit", "WorldGuard", "PermissionsEx" (czy inny plugin na rangi, jaki masz) i. "Vault". Jak to też nie zadziała to pozostaje tylko reinstall CAŁEGO serwera. Jak to też nie zadziała to nie wiem.

PS:

Wiem, że nadużyłem słów "Jak to też nie zadziała" :P

Ok ale jakie uprawnienie samo ''modifyworld'' ?

Może mógłbyś mi to skonfigurować ? :D

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...