Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ANKIETA] Zadecyduj, co chciałbyś robić na serwerze!

BloomPlaying

Ankieta  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim po??czeniu trybów?

• Tak
      4
    • Nie
      1
    • Je?eli b?dzie ... (Napisz pod tematem)
      0
  2. 2. Jaki tryb z ni?ej wypisanych odpowiada Ci najbardziej?

• Survival + Gildie
      0
    • SkyBlock
      0
    • SkyGrid
      0
    • Parkour
      0
    • MiniGames
      4
    • Creative
      1
    • Sugeruj? w?asny (Wypowiedz si? w temacie)
      0
  3. 3. Je?eli gra?by? na MiniGames, to na jakich g?ównie minigrach by? przebywa??

• Capture The Flag
      1
    • Team Deathmatch
      2
    • Splegg
      2
    • Hide N Seek
      3
    • Quake
      2
    • One In The Chamber
      0
    • PVP
      0
    • Spleef
      1
    • MobArena
      0
    • Kalambury
      0
    • VampireZ
      2
    • TNTRun
      0
    • 1vs1
      1
    • TheWalls
      2
    • GunGame
      2
    • Sugeruj? w?asn? minigr? (Napisz pod tematem)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzamy niedługo otworzyć swój serwer, dlatego przygotowałem dla was pewną ankietę, z której wywnioskujemy co dać na najwyższy priorytet i co zrobić na serwerze. Będziemy mogli wywnioskować czego wy, gracze chętnie oczekujecie na serwerach. Można pisać własne opinie, sugestie, których nie ma w ankiecie pod tematem. Zapraszam do wypowiadania się! Zaznaczam, że start serwera, o którym mowa jest pewny i na prawdę startuje niedługo, więc wasz głos nie jest tak dla zabawy oddany. Chcemy wyjść na przód graczom i pozwolić im decydować o naszym losie :)

Co do pytania 1 z ankiety: Serwer wg naszej inicjatywy to: Survival+Gildie, SkyBlock, SkyGrid, Parkour, Creative i MiniGames.

Opublikowano

Wybrałbym serwer Survival + Gildie pod warunkiem, że będą autorski plugin na gildie z tagami nad głowami i na tabliście taki jak UltimateClans ;]

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Też robię serwer więc jeśli pozwolisz posłużę się twoją ankietą :).

PS:

Jak zobaczyłem słowa "survival+gildie" to mi się wymiotować zachciało. Dobrze, że czytałem dalej :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Wybrałbym serwer Survival + Gildie pod warunkiem, że będą autorski plugin na gildie z tagami nad głowami i na tabliście taki jak UltimateClans ;]

Jeżeli się wyrobimy, to może jeszcze do początku listopada będziemy mieć cały system gildijny ogarnięty.

Też robię serwer więc jeśli pozwolisz posłużę się twoją ankietą :).

PS:

Jak zobaczyłem słowa "survival+gildie" to mi się wymiotować zachciało. Dobrze, że czytałem dalej :)

Nasza ekipa stara się urozmaicić ten survival, żeby nie było tak, jak na większości serwerów. Nie wiemy jeszcze, czy zrobimy RPG, czego nie napisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...