Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje taki hosting ?

98mati98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam takiego hostingu aby można było pograć w 2 osoby było w miarę tanio bądź jeżeli taki jest to i za darmo, wiem niektórzy mogą pisać hamahi ale tam po wgraniu bukkita zaczyna obciążać,mulic kompa a mi zależy na tym aby mieć komendy takie jak /spawn itp ;)

Opublikowano

Lvlup.pro

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Blazej500 czy pixelevil to twój hosting albo płacą ci za reklamę? Bo wychwalasz go jakby był najlepszy i najtańszy ze wszystkich. Patrzyłem na niego przed chwilą. Mała oferta... Mało ramu... Kiepskie przedstawienie i oprawa graficzna... Szkoda gadać... NIE POLECAM!!!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Wszystko dostosowane? Największa oferta to 96MB/slot, a ilość optymalna to 100-120MB/slot. Przyznaj się, że jesteś właścicielem tego hostingu, bo niby z kąd o nim wiesz skoro dzisiaj wystartował?

Opublikowano

Boshe... Po co nam to wiedzieć, że macie dyski SSD??? 98% hostingów je ma, ale wy się tym podniecacie jakbyście byli jedyni.

Opublikowano

Ale to i tak na jedno wychodzi bo wszędzie aby była możliwość wgrania bukkitu serwery są minimum 5 slotów

I mam jeszcze jedno pytanie czy na serwerze classic takim jak np na enderchest jest możliwość wgrania czegoś takiego jak /warp lub /spawn czyli tzw teleportu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...