Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oskryptowana strona Tuor S2

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stronę dostałem od Administratora serwera, potem ta strona była na Tuor S2, której poprzedniej wersji byłem administratorem.

Stronę Tuor S2 hostowałem na własnych maszynach, więc więcej chyba mówić nie trzeba ;-)

Kto wie o kogo chodzi ten wie, osoba kompletnie nie zna się na tworzeniu prywatnych serwerów metina, za to jest bardzo wyszczekana dlatego udostępniam strone.

Zapewne jest to strona obecnie startującego serwera Ivertis, lecz ręki uciąć nie dam.

Strona jest zrobiona w stylu grafiki zapowiedzi serwera Ivertis, więc jak chcecie wiedzieć jak wygląda zajrzyjcie do zapowiedzi.

Logoty jest identyczny do sygnatury serwerowej ;-)

http://speedy.sh/BE8Yx/crystal2.rar

https://www.virustotal.com/it/file/477b4d2f4d5822c6165d60852a50d2a8015f56e0c96344de2bb36d3d6694b729/analysis/1382895380/

Udostępniłem strone Tuor S1, to czemu mam nie dac S2 nie?

Tylko, że tu macie bonus skrypty, lecz polecam je zmienić bo Kongo robi je nie najlepiej.

Enjoy.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Strona ma prawa autorskie tak btw, skrypty też i nie sądzę żeby któryś z autorów na to pozwolił. Heh, to ładne skurwysyny z was - bo inaczej się nazwać tego nie da. Nawet jej nie miałem zamiaru użyć lol :O

gwo9.jpg

Opublikowano

Nie wyrażam zgody na używanie tej strony, gdyż za nia zaplacilem . prosze moda o usuniecie tematu .

@edit, kupilem ja od kongo i kurlza . 360 jesteś zwykłym śmieciem :)

Fhdd.png

Opublikowano

Nie wyrażam zgody na używanie tej strony, gdyż za nia zaplacilem . prosze moda o usuniecie tematu .

Idz, kurwa. Wypierdalaj okej?

Strona dziurawa? ( A niech mi którys kurwa tu jebnie jakas ripostą a mu nogi upierdole)

Wez sypnij jeszcze jakiś ss jak mozesz, nie wiem czy to na pewno ta strona o ktorej mysle (taka niebieska)

Aha aha, dobra juz wiem. xD Ten serwer nismo, aghr. na chuj mu strona jak i tak to padnie

Opublikowano

Idz, kurwa. Wypierdalaj okej?

Strona dziurawa? ( A niech mi którys kurwa tu jebnie jakas ripostą a mu nogi upierdole)

Wez sypnij jeszcze jakiś ss jak mozesz, nie wiem czy to na pewno ta strona o ktorej mysle (taka niebieska)

Aha aha, dobra juz wiem. xD Ten serwer nismo, aghr. na chuj mu strona jak i tak to padnie

japa koniu . ciekawe co ty byś pisał jakbys zaplacil za strone 400zł a taki złodziej jak 360 ja udostepniał . No ale skoro wszyscy uważacie go za swietego to dziś dodam filmik, prawde o waszym modzie Bil3t :)

@edit

hostowales na wlasnych maszynach ? hahahhaa Ciekawe gdzie ??

Fhdd.png

Opublikowano

A to ta stronka...

Mówiac szczerze nie podoba mi się, no ale cóż niech sb bd na MPC, za niedługo i tak przejdzie to do śmieci jak str z metin5 ;)

Jeśli jesteś prawdziwym włascicielem tej strony udowodnij to.

Jeszcze do tego tematu: Nie bd jej uzywał, bo tak po prostu mi się nie podoba.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Strone hostowales u mnie na maszynie wiec Sam mi ja dales ;-)
Jakos jak prosiles o pomoc przy serwerze nie myslales o tym.
Jako, ze serwer jest na sto procent jednego z was dwoch to niech uzytkownicy sobie skorzystaja.

Daj mi fakture, albo chociaz by dowod zaplaty za strone to usune ;-)

P.S Rzeczywiście masz rację nie Crystal2, a Tuor S2 bo przy tym projekcie mi ją dałeś.

Tak samo jak ty dostałeś ode mnie calutką stronę, którą proboszcz udostępnił na fb Tuor'a.

Dziękuje do widzenia.

@ MySQL mam na vps'ie na, którym to wszystko było hostowane ;-), znajdę to dam.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Taki 360 święty i zbanowal Isenthara za udostępnienie bashpanela, a jak sam udostępnia by zrobić komuś ból dupy i to prawdopodobnie nielegalnie to bezkarny - beka w chuj.

Ale ściągnę sobie stronkę tak jak Tuora bo zawsze może się przydać mimo, że ta kolorystyka nie powala.

Opublikowano

Taki 360 święty i zbanowal Isenthara za udostępnienie bashpanela, a jak sam udostępnia by zrobić komuś ból dupy i to prawdopodobnie nielegalnie to bezkarny - beka w chuj.

Ale ściągnę sobie stronkę tak jak Tuora bo zawsze może się przydać mimo, że ta kolorystyka nie powala.

Bashpanel działal na szkodę prywatnych serwerów, a ta strona tego nie robi.

Więc za bardzo nie rozumiem twojego porównania :D.

@Prawa Autorskie, nie ma problemu usunę stronę tylko niech Kongo i Kurlz da mi czarno na białym fakturę, bądź dowód wpłaty za wykonaną prace, oczywiście opodatkowaną ;-). Z wyraźnie zaznaczoną kwestią kto jest jedynym właścicielem strony.

@Co do filmiku mam rozumieć, że trzymasz archiwum rozmowy mojej, Patryka i Wojtka. Spoko nie mam nic do ukrycia, a wręcz osobą, które są ciekawe na PW powiem o co chodzi ;-)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak dla mnie to Kurlz zrobiłby grafikę 100x lepszą niż ta tutaj. Chłopak się nie postarał, widać, że robił ją "od niechcenia" :D

Dzięki za dl, pobawić się ze stroną zawsze można, ale jej raczej nie użyję :D

@edit

Nazwa tematu - Strona "Tuor S2"

Nazwa paczki .rar "crystal2"

Nazwa folderu w paczce "nexodia2"

xDD

@up

Nie musisz udowadniać niczego, bo i tak chyba każdy wie kto mówi prawdę, a kto nie ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ta strona jest dziurawa nie polecam jej używać jak skończę robić to co robię to postaram się znaleźć dowód który gdzieś mam na historii w GG.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

strona ładna, lecz udostępniona bez pozwolenia. Jeżeli ci dał na twojego hosta to musieliście mieć jakąś umowę (dogadać się jakoś) ahh te problemy.

r3ePj8E.png

Opublikowano

strona ładna, lecz udostępniona bez pozwolenia. Jeżeli ci dał na twojego hosta to musieliście mieć jakąś umowę (dogadać się jakoś) ahh te problemy.

Nie wiesz to nie wnikaj, zaraz udostępnie i pliki tego serwera.

Wtedy już spiny o prawa autorskie nie będzie ;-)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Heh ciekawe. Jak można mieć prawa autorskie od powiedzenia a nie mając papierku?

Tez mogę przerobić cokolwiek i powiedzieć że mam na to prawa autorskie... żenada. Ni ma kwitku ni ma praw... A pisać skryptach etc:

#wszystkie prawa zastrzeżone itp itp.... Nie masz papierku jesteś nikim.

Opublikowano

Serwer jest na plikach Tuor'a do, których mam prawa zarówno jak Nismo i ProBoszcz.

Chuja masz do prawa, jedyne co zrobiłeś dobrego to to, że znasz Vaskera. Nic więcej.

gwo9.jpg

Opublikowano

Chuja masz do prawa, jedyne co zrobiłeś dobrego to to, że znasz Vaskera. Nic więcej.

Tyle, że ja sam potrafię sobie poradzić z serwerem i nigdy nie miałem włamów, a tobie się włamują na maszyny z kluczem rsa ;-). czyt "Azaron".

Jedna zasadnicza różnica między mną a tobą to, że ja jestem zależny od samego siebie i robię serwery od zera na topie, a ty ciągle katujesz pliki Tuor'a, które są najgorszym syfem jakie świat serwerów mógł na oczy widzieć.

Więcej nawet nic nie pisz bo ci nie odpisze, szkoda mojego czasu i twoich postów w temacie.

Szkoda, że jedyne co potrafisz zrobić to pójść na skargę ;-).

Każdy wie jak będzie i zobaczysz po raz kolejny (3) moje słowa będą miały pokrycie i się sprawdzą.

Nie wierzycie mi w to co pisze spoko rozumiem, lecz ten co wie kto mówi prawdę ma w tym momencie totalną beke z Kubusia, który potrafi się tylko dąsać i sadzić do wszystkich zamiast napisać jak człowiek nie ubliżając nikomu, bo tego ja w twoim kierunku publicznie na forum nigdy nie zrobiłem.

Pozdro.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tyle, że ja sam potrafię sobie poradzić z serwerem i nigdy nie miałem włamów, a tobie się włamują na maszyny z kluczem RS'a ;-). czyt "Azaron".

Jedna zasadnicza różnica między mną a tobą to, że ja jestem zależny od samego siebie i robię serwery od zera na topie, a ty ciągle katujesz pliki Tuor'a, które są najgorszym syfem jakie świat serwerów mógł na oczy widzieć.

Więcej nawet nic nie pisz bo ci nie odpisze, szkoda mojego czasu i twoich postów w temacie.

Szkoda, że jedyne co potrafisz zrobić to pójść na skargę ;-).

Każdy wie jak będzie i zobaczysz po raz kolejny (3) moje słowa będą miały pokrycie i się sprawdzą.

Nie wierzycie mi w to co pisze spoko rozumiem, lecz ten co wie kto mówi prawdę ma w tym momencie totalną beke z Kubusia, który potrafi się tylko dąsać i sadzić do wszystkich zamiast napisać jak człowiek nie ubliżając nikomu, bo tego ja w twoim kierunku publicznie na forum nigdy nie zrobiłem.

Pozdro.

Trochę beka bo z tego co pamietam to twój pro quadron to były pliki terenza nawet nic nie zmienione oprócz expa yangow i handlarzy + paru nowych moobow.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

360 Ty umiesz cokolwiek zrobić ? Fakt gdy robilem z wami tuora byłem zielony w tym, nie umialem nic jednak teraz sie troche zmienilo i smieszy mnie to co ty wielce umiales zrobić . Naprawic resp smoka, zmienic kordy w pierscieniu tp GZ . Przeciez ty nawet komend podstawowych w freebsd nie znales typu rm -r, -r jedyne dlaczego byles w teamie to zaleznosc Vaskera od ciebie inaczej dawno byś wyleciał na zbity pysk . Ja przynajmniej hostowałem maszyne za co i tak gówno dostałem bo postanowiliscie mnie wyjebac . Widze ze jestes cwany udostepniajac ta strone, szkoda ze nie napisałeś jeszcze ze ty ją zrobiles bo to troszke w twoim stylu . Piszesz do nismo że on nie umie robić serwerów, a Ty co niby umiesz ? Pliki quadrona czyli terenzo + 2 sety broni ? Jestes zwykłym zerem i złodziejem na dodatek . Ludzie uwazaja cie za świętego a kłamiesz tak perfidnie że aż pojawia się we mnie chęć zajebania ci przez monitor w ten głupi łeb. Tym razem ci nie odpuszcze, i dodam rozmowe na której sie pucujesz że oddasz mi kase co do grosza chamie, niech całe mpc zobaczy kim naprawde jesteś . Gratuluje stracenia rangi, kogo bedziesz teraz prosił o moda ? :D

@topic

co do stronki to nie polecam, kupiłem ją od kurlza za pare stów lecz dziury od konga są tak wielkie w tej stronie ze masakra, mialem przez to wlam do bazy . Usuncie nie potrzebne rzeczy typu panel admina, dokladny ranking wszystko przez co mozna miec dostep do connect.php . Milego uzytkowania .

Fhdd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...