Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizje

Taureus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać więc od razu przepraszam.
Więc jestem w tym srebrze 1
za wygranie gry od 50 + LP dostaje tylko 5-6 punktów jak przegram zabiera mi 4
Ostatnio miałem już 87 punktów przegrałem 5 gier gdzie za 1 przegrana straciłem 3 punkty a za kolejne 3 przegrane -16
Mam pytanie czym może być spowodowane że nagle zaczęło mi zabierać tak dużo punktów ?
Tutaj mój profil na LoLKing'u http://www.lolking.net/summoner/eune/27473607

Opublikowano

Masz niskie MMR,tego nie da się sprawdzić ani tak tego naprawić.Musisz grać oraz jak najwięcej wygrywać,najlepiej żeby to były jakieś serie wygranych.

Opublikowano

Postaraj sie wygrac jaknajwiecej gier badz jesli masz czas to wychodz z kolejki dzieki temu spadaja lp a mmr pozostaje bez zmian dzieki temu gdy znowu dobijesz do wiekszej ilosci lp powinienes dostawac wiecej punktow.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Mieliście rację wygrałem kilka gier i grałem nawet z platyną a tak ogólnie to cały czas złoto było i teraz dodaje mi po 20 za wygraną . Temat do zamknięcia dla wszystkich plussssy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...