Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy pójdzie GTA

Revos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy pójdzie mi GTA 4 na full wymagania czyli zalecane.

Mój komp

Karta geforce 9500 gt 512 mb ddr 2

Procesor Pentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20 GHz 3.20GHz

Ram 4 giga ddr2

Win 7 x64 bit

Opublikowano

Nie pójdzie.

Za słaby komputer. Ja mam dużo lepszy i gta IV też nie chodzi na najwyższych ustawieniach graficznych.

Gta IV jest słabo zoptymalizowane, a twój sprzęt nie należy do najlepszych. Pewnie już gta V będzie miało mniejsze wymagania.

Karta graficzna, ram, procesor...

Możesz spróbować, ale będzie ciężko.

Jeśli chcesz pograć w gta IV na najwyższych ustawieniach to musisz przeznaczyć przynajmniej 800zł na ulepszenie komputera.

Wymagania są bardzo zaniżone co rzadko się zdarza, ponieważ najczęściej są zawyżane.

Lepiej wstrzymaj się z zakupem i kup starsze gta.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie pójdzie, trochę mało ramu, jak i karta graficzna, nie wystarczająca ;)

GTA IV, jest słabo zoptymalizowane, także jeżeli nawet użyłbyś commandline ścinało by na wysokich. Zdefragmentuj dysk i oczyść go programem CCleaner, pobierz commandline i na średnich powinno chodzić w ok. 25-30 FPS'ach.

Opublikowano

Up ma optymalizacje tylko słabą

Co do tematu pójdzie ale będziesz musiał wyłączyć i zmniejszyć cienie antylising itd do minimum a zostawić same szczegóły i tekstury na full mam 9800gt i tylko anty x2 cienie medium woda medium i reszta high i chodzi jak marzenie ale mam dobre chłodzenie bo jak wiadomo moja karta ma 1 niechlubne miejsce w grzaniu się... Powinno ci pójść ale komp będzie się grzać jak wołowina w piecu więc uważaj :D

Ci co gadają że to nie prawda polecam usunąć ograniczenia tzn pliczek z ustawieniami...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...