Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft Hamachi 1.6.4 [Non-Premium]

matimati122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, dzisiaj chcialbym zaprezentowac moj serwer hamachi :) 1 Gracz = Admin 2. Gracz Moderator, Szukam jeszcze Budowniczego, i technika ale technik opcjonalny bo sie znam, Dziekuje za uwage :)xD:)

Oczywiscie haslo do sieci to 123

MineKeVMaster1

MineKeVMaster2
MineKeVMaster3
MineKeVMaster4
MineKeVMaster5

MineKeVMaster6
MineKeVMaster7
MineKeVMaster8
MineKeVMaster9
MineKeVMaster10

Kto zaplaci za serwer dedyka bedzie wspolwlascicielem serwerem dedyk. :)

Dziekuje bardzo serdecznie za uwage :) Najbardziej szukam WspolWlasciciela i Budowniczego :)

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Serwery Hamachi dawno umarły. Admin dla 1 osoby? A co jeśli to 3 latek który na Nukerze rozjebie Ci serwer? Nie dzięki - postoję.

Opublikowano

Serwery Hamachi dawno umarły. Admin dla 1 osoby? A co jeśli to 3 latek który na Nukerze rozjebie Ci serwer? Nie dzięki - postoję.

Ta tylko ja uwazam ty jebana pipo

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Opublikowano

Takie serwery upaaaadły... Nie masz 30-40 zł na serwer na hostingu jednym z gorszych? ... Żenada.. Nikt Ci nie wbije, widać że dzieci w administracji.

ZAPRASZAM NA UNIKATOWY SERWER xPVP IP: xpvp.yfun.pl
----------------------------------------------------------------
33388.jpg

Opublikowano

Takie serwery upaaaadły... Nie masz 30-40 zł na serwer na hostingu jednym z gorszych? ... Żenada.. Nikt Ci nie wbije, widać że dzieci w administracji.

Mam 16 lat wiec morda :)

I Popierwsze 7 zl z craftserv... I Matka nie chce kupic, kazdemu sie zdaza...

i zreszta mieszkam w angli

Malo kolorowe?

Opublikowano

Według mnie to jakby ten serwer był inny niż jakieś wszystkie wyjątkowy to by od groma ludzi na nim grało , wymyśl pomysł na serwer jakiś bardzo rozbudowany np survival, RPG itd. .I faktycznie daj te parę zł na serwer dedyk i już od razu będziesz mieć graczy i to :Kto zaplaci za serwer dedyka bedzie wspolwlascicielem serwerem dedyk. :)

To raczej nikt nie zapłaci ponieważ wolał by już własny serwer .

Opublikowano

Według mnie to jakby ten serwer był inny niż jakieś wszystkie wyjątkowy to by od groma ludzi na nim grało , wymyśl pomysł na serwer jakiś bardzo rozbudowany np survival, RPG itd. .I faktycznie daj te parę zł na serwer dedyk i już od razu będziesz mieć graczy i to :Kto zaplaci za serwer dedyka bedzie wspolwlascicielem serwerem dedyk. :)

To raczej nikt nie zapłaci ponieważ wolał by już własny serwer .

Skad mam miec te zlotowki jak mieszkam w angli?

Malo kolorowe?

Opublikowano

to kup na angielskim hostingu i zrób angielski serwer albo poradź sobie, na hamachi nikt ci nie będzie grać ..

+ po co od razu obrażasz innych?

63664285037120556547.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...