Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jako początkujący dobrze latam jetami ?

NewKinect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Moim zdaniem jestem początkujący ( wszystko odblokowane w jetach bo po prostu miałem farta ) i mam pytanie czy potrafię latać. Jakbyście mogli napiszcie ocenę umiejętności w zakresie 1 -10 oraz jakie Wy stosujecie metody, myszką, klawiaturą a może padem ? Z góry dzięki : )
Daję + : )

http://www.youtube.com/watch?v=YLjc91FFrXg

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Mi się wydaję że nie latasz już 1 raz ani nie jesteś "początkujący" daje 9/10 bo nie jest perfekt ani źle .Nie preferuje grania na padzie bo posiadam PS3 i ciężko się lata Jetem

Opublikowano

Mi się wydaję że nie latasz już 1 raz ani nie jesteś "początkujący" daje 9/10 bo nie jest perfekt ani źle .Nie preferuje grania na padzie bo posiadam PS3 i ciężko się lata Jetem

Na padzie trzeba się nauczyć latać. Teraz ma dopiero około 57 godzin gry, więc jest początkujący. 8/10

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zgadzam się w kwestii takiej, że nie latam pierwszy raz. Ale za początkującego się uważam, ponieważ są tacy ludzie ,że gdy wyjadą mi na plecy to "pyk pyk pyk" i już mnie nie ma. I tutaj nic w stanie nie jestem zrobić, lecz gdy ja się dostanę za jego plecy to on ucieka z tego jakoś : /

Opublikowano

Zgadzam się w kwestii takiej, że nie latam pierwszy raz. Ale za początkującego się uważam, ponieważ są tacy ludzie ,że gdy wyjadą mi na plecy to "pyk pyk pyk" i już mnie nie ma. I tutaj nic w stanie nie jestem zrobić, lecz gdy ja się dostanę za jego plecy to on ucieka z tego jakoś : /

Ustaw sobie na spację wznoszenie i odpowiednią czułość myszki.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ustaw sobie na spację wznoszenie i odpowiednią czułość myszki.

Mysz tą mam z ustawieniem DPI podczas rozgrywki, czyli jak kogoś ścigam to daje na 3200 a gdy jestem za plecami to zmniejszam żeby doprecyzować strzał (żeby celownik mi nie latał na wszystkie strony). A tą spacje to do czego ? o.x

Opublikowano

Mysz tą mam z ustawieniem DPI podczas rozgrywki, czyli jak kogoś ścigam to daje na 3200 a gdy jestem za plecami to zmniejszam żeby doprecyzować strzał (żeby celownik mi nie latał na wszystkie strony). A tą spacje to do czego ? o.x

Wejdź w przypisanie klawiszy i weź "dziób w górę" na spację, a "dziób w dół na X.

Jest to bardzo przydatne w grze.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Z tym "tacy ludzie" to myślę że gdy opanujesz pętlę, beczki , latanie do góry "nogami" , to nie będzie łatwo ciebie załatwić bo będziesz "ruchomym celem" jedyne co wychodzi mi to nawracanie beczki (to co wspomniałem) lecz latania za kimś czy go zastrzelenie to źle bo tracę kontrole i skupiam się na nim wiec ... po ćwicz to wierzę ,że ci to pomorze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...