Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Client na nowe mapy mooby zbroje itp

Sm0kie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mozecie mi podac jakiegos clienta na ktorym widac nowe mooby zbroje miecze ogulnie all?

bo chcialbym zagrac na nim na swoim serverze hamachi?

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Najnowsze ale do ktorego pacza ?

Jeslichcesz miec te co sa priwach + to musisz sam sobie je montowac ale co z tego jak nie masz wgranych ich u siebie na serwie...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

dodam Ci ze nawet jak bd mial clienta to nie bd mial nowych map co na pl bo musisz je wgrac na serwer z reszta tak samo

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej napisali, nie tylko klient jest potrzebny, najważniejsze i trudniejsze jest wgrać to na serwer, więc polecam Ci tourtiale gdzie co nieco jest opisane jak wgrać itd i posiedzieć trzeba, ja polecam Ci klienta z metin2 pl 2010r. i dodawać sobie i uczyć się wpierw od tego a potem iść wyżej i wyżej bo no jeśli chcesz wszystko gotowe to po co masz wgl tworzyć serwer jak się nie chcesz uczyć? Więc jeśli coś chcesz mieć to musisz się wysilić i poduczysz się jeszcze przy okazji i zobaczysz czy będziesz chciał jeszcze dodawać i się uczyć czy skończyć ^^

Przemyśl sobie to :)

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...