Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] MinecraftZyczu

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z launcherem. Wszystkie mody pobierają się dobrze ale przy próbuje wypakowania / instalacji po prostu program się zamyka bez komunikatu. Próbowałem wrzucić już pobrane/rozpakowane mody do %appdata% ale nawet jak uruchamiam tą paczkę to przy 99% program się zamyka.

Jaki może być powód ?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Mcpaproch szkoda tylko że antywirus wykrył mi w twoim launncherze trojana a zycza nie rusza

Opublikowano

Hm. Ja sam używam Minecraft By Zyczu i nie mam z tym launcherem problemów. Chociaż na komputerach w szkole jest tak samo jak Ty opisałeś. Minecraft i mody się ładują okienko znika i koniec :D Próbowałem już aktualizować jave w szkole też nic :D

Opublikowano

Minecraft by zyczu ma 3-20 trojanów i keyloggera. Ci co mówią, że go używają i nic się niedzieje to niech się nie zdziwią, jak pewnego dnia wszystko siądzie i trzeba będzie format robić...

PS:

Zły dział

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie zgadzam się z Wami to , że chodzą plotki o keylogerach i trojanach w minecraft zyczu to nie znaczy, że to prawda. Skanowałem zycza 5 programami antywirusowymi i nie wykryto żadnego wirusa.

@topic Usuń minecrafta (zwykłego) i zycza a następnie pobierz aktualizację która wyjdzie za 3 dni ;-)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@UP mówisz, że to kłamstwo? Też tak myślałem na początku. Potem wchodzę sobie na kompa jak zwykle i wszystko siada. FORMAT. Dwa miesiące później pobrałem minecraft by zyczu od nowa i dzień później znów wszystko siadło. FORMAT. Ja już.minecrafta by zyczu nie używam, ale mój kolega stracił 2 z 6 (albo 5, nie pamiętam) kont premium przez minecrafta by zyczu.

Dla tych co chcą sprawdzić czy mają keyloggera:

1. Uruchamiamy "cmd.exe"

2. Wpisujemy "netstat -ano"

3. Pojawiła nam się tabelka. Tam gdzie obcy adres IP jest inny niż "0.0.0.0" i jest napis "nasłuchwianie" to pogratulujcie sobie. Macie keyloggera!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...