Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bot na grzybki

Marcin777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo pobrałem bota ''shakes fidget hack 5v4. ( bot dodaje złoto albo grzyby różnie jak wybierzesz) jest problem ponieważ na bocie nie mogę się zalogować bot się ładuje i nic i w końcy wyskakuje okienko o aktualizacji ja to zamykam i nic dalej się ''niby loguje i nic pomóżcie albo dajcie nowego bota na doładowywanie grzybów lub kasy

Opublikowano

Elo pobrałem bota ''shakes fidget hack 5v4. ( bot dodaje złoto albo grzyby różnie jak wybierzesz) jest problem ponieważ na bocie nie mogę się zalogować bot się ładuje i nic i w końcy wyskakuje okienko o aktualizacji ja to zamykam i nic dalej się ''niby loguje i nic pomóżcie albo dajcie nowego bota na doładowywanie grzybów lub kasy

Nie ma takiego czegoś, pewnie już nie masz konta.

Nie daj się nabierać na takie rzeczy.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma wgl botów na grzyby.

Jest możliwość napisania bota który loguje się na konto automatycznie zmienia ip (proxy/vpn) i ogląda filmiki dzięki temu można by mieć nieskończoną liczbę grzybów zakładając że bot działałby całą noc i dzień.

A to co pobrałeś to fejk i proponuję ci dobrze przeskanować komputer

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...