Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dragon-Born

Nefret

Zagrasz na Dragon-Born.pl?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Dragon-Born.pl?

• Tak.
      6
    • Nie.
      2
  2. 2. Chcece odrazu skille P?

• Tak.
      7
    • Nie.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram, lecz żeby nie było tak jak ostatnio. Ch padały, pare godzin dziennie off.

Myślę że teraz będzie więcej graczy niż na 1 odsłonie. Naprawiliście ten bug że po relogu znikają all bonusy? Rosy, poty na speeda i atak, dłonie , inty boga smoków itd.?

PROSZĘ ZMIEŃCIE TEN INTERFACE BO JEST W CHUJ CHUJOWY,

Opublikowano

Metinowa wersja skyrima ? a zagram trzeba dać szanse ;]

skąd bronie 75 i czy beda epiki z broni 75

Z Nowych metinów oraz Ripa i Śmierć.

Zagram, lecz żeby nie było tak jak ostatnio. Ch padały, pare godzin dziennie off.

Myślę że teraz będzie więcej graczy niż na 1 odsłonie. Naprawiliście ten bug że po relogu znikają all bonusy? Rosy, poty na speeda i atak, dłonie , inty boga smoków itd.?

PROSZĘ ZMIEŃCIE TEN INTERFACE BO JEST W CHUJ CHUJOWY,

InterFace zostaję jest autorski.

Tak ten bug jest naprawiony.

Dużo rzeczy zostało naprawione, edytowane zwiększony exp.

Opublikowano

Leze i kwicze ty czlowieku chodzisz do psychiatry ? który to jest twoj server fake? 50? co z twoimi poprzednimi serverami dlaczego zapowiedz zostala zamknieta bez wyjasnienia po 2dniach?. Nie polecam Ze względu na Fake

Opublikowano

Leze i kwicze ty czlowieku chodzisz do psychiatry ? który to jest twoj server fake? 50? co z twoimi poprzednimi serverami dlaczego zapowiedz zostala zamknieta bez wyjasnienia po 2dniach?. Nie polecam Ze względu na Fake

Sorry kolego, 1 mój serwer wystartował ale szybko padł więc mi tutaj nie gadaj dobra, to jest Reaktywacja dawnego serwera Dragon-Born. :)

Opublikowano

Z Nowych metinów oraz Ripa i Śmierć.

InterFace zostaję jest autorski.

Tak ten bug jest naprawiony.

Dużo rzeczy zostało naprawione, edytowane zwiększony exp.

Fajnie że zostały naprawione.

Co do interface zrób ankiete czy zmieniać interface czy nie, zobaczymy jak gracze zagłosują :)

Opublikowano

Sorry kolego, 1 mój serwer wystartował ale szybko padł więc mi tutaj nie gadaj dobra, to jest Reaktywacja dawnego serwera Dragon-Born. :)

Ta, ta chyba zapomniales jeszcze o 50 innych swoich serverach ,które nawet nie wystartowały a padły nie napaljcie sie nawet on nie ma nawet plikow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...