Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer od początku

Scheeroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się żeby nie zaczynać nowego tematu

Mam konto na PL3, dawno nie grałem, wracam bo nier ma botów

myślałem czy nie zacząć gdzie indziej, ale skoro pl3dobre (@up), to gram dalej

MAM PYTANIA

Co się opłaca teraz kupować za urkę?

Nie mam irisów, i myślę, czy kupić dwa pierwsze za urkę, czy lepiej zbierać na peta

I po ile teraz na aukcji W NOCY irisy lf3 i bo2?

Opublikowano

pl3 = kicha - idz na 2 galę to zobaczysz o czym piszę ...

To nic, że początek, ale w końcu tam trafisz i ... koksem nie będziesz i nie pograsz.

Polecam jednak pl1 - tam z flaksami biją kubiki i nikt ich nie pędzi.

Opublikowano

Tyle, że nie chce mi się zaczynać od zera

na pl3 mam chyba 20 leonków, więc naprawa nic nie kosztuje, 300 kuponów na naprawę, skylab bardzo dobrze rozbudowany, 6lf3, 4bo2, 6 części do apisa, dużo precyzji rakiet, ammo x2, x3 po 20k, białki 5k, rsb 2k

nie wiem czy mi się opłaca na nowo grać na pl1

Opublikowano

PL1 jest kozacki. Polecam Ci tam grę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tyle, że nie chce mi się zaczynać od zera

na pl3 mam chyba 20 leonków, więc naprawa nic nie kosztuje, 300 kuponów na naprawę, skylab bardzo dobrze rozbudowany, 6lf3, 4bo2, 6 części do apisa, dużo precyzji rakiet, ammo x2, x3 po 20k, białki 5k, rsb 2k

nie wiem czy mi się opłaca na nowo grać na pl1

Na chóóój ? xD Naprawę masz za free a EQ i tak musisz przerzucać xD

PL1 jest w sumie średnim serwerem, pallka nie zajęta, 2 gala nawet spoko.

Jednak początek może być trudny, co chwila wróg na 1 gali i oczywiście ceny na aukcji większe.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Dobra, ciupię na pl3, bo widzę, że opinie sąróżne

na pl3 przynajmniej wyrwe irka za 50mln

Nie wiem czy wiesz, ale jak teraz wtopisz na handlu, to dostaniesz tyle, ile wtopiłeś, więc stawiaj nawet za 10-30 mln na irki.

Opublikowano

Racja, lecz obecnie na handlu na pl1 stawiam po 200 mln na niewidki i nie moge ich wygrac, wiec wyobrazcie sobie co jest dopiero z irkami. ;)

Opublikowano

Racja, lecz obecnie na handlu na pl1 stawiam po 200 mln na niewidki i nie moge ich wygrac, wiec wyobrazcie sobie co jest dopiero z irkami. ;)

200 mln na niewikę i nie wygrywasz jej ?

Kurczę, kiedy ty licytujesz - ja wygrywam na pl1 aukcje, a nawet nie daję 100 pln.

Leonka wczoraj kolega wygrał za 10 001 pln.

Nie mówimy tu o godzinach nocnych - to są ceny dzienne.

Opublikowano

200 mln na niewikę i nie wygrywasz jej ?

Kurczę, kiedy ty licytujesz - ja wygrywam na pl1 aukcje, a nawet nie daję 100 pln.

Leonka wczoraj kolega wygrał za 10 001 pln.

Nie mówimy tu o godzinach nocnych - to są ceny dzienne.

Skąd masz te 10 001 pln. ? Oszczędzałeś w xxx banku ;d

Na PL3 nie graj, co z tego jak zrobisz sobie starą FE jak potem będzie Ci szkoda tego czasu.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nie ja, a kolega ... ;)

10 000 pl to najmniejsza kwota - a czemu dał 10001 - nie mam pojęcia - a samego leonka licytował aby go sprzedać i z nudów raczej - tak mi napisał ;)

Ma szefa półkownika - więc jak sam się chwali - wystarczy czasem sama ranga, aby zniechęcić kogoś do licytacji.

Oczywiście jak pisałem o licytacji niewidki poniżej 100pln - to miałem na myśli 100 000 000 pln ;)

Opublikowano

Ja nie rozumiem czym się serwery od siebie różnią, przecież na wszystkich jest to samo, to chyba nie plemiona

Rozni się kazdy od kazdego bardziej, niz sobie myslisz :]

Moord: To nie są PLN :]

Opublikowano

Moord jakie masz wykształcenie że zarabiasz 10 tysięcy złotych ? Pln - to Polska waluta.

Gw_skrzypek:

Bo tam jest więcej osób które ukradną ci alieny na 1 gali, jedna firma ma pallkę - może to i zaleta ale jak źle wybierzesz

lub kolega cie zaprosi na inną firmę to źle, ZUO - zbotowane gunwo jak cała reszta serwera, na każdym serwerze były boty

ale tutaj to praktycznie PRAWIE każdy gracz, społeczność gimbusów.

Nie wiem co mam jeszcze napisać, może jarasz się tanimi cenami na aukcji ale to tylko chwila, potem będziesz się denerwował,

że ktoś cie wyzywa, wyśmiewa lub piszczy swoim głosikiem na ts3

To czemu nie pograsz na US3 jak tam nie ma takich koksów (nie latają) tylko na PL3 ? Albo na PL2 gdzie jest taniej jak tak

rzucasz się na te aukcje ?

Na PL2 jest najtaniej jeżeli chodzi o PL serwery.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...