Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Drugi ekran

Jojo1910xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż wczoraj odinstalowałem sterowniki od Ati mobility radeona 5470 hd ponieważ chciałem pobrać nowsze lub starsze żeby zobaczyć czy gry zaczną chodzić tak jak należy . Pobrałem sobie program który skanuje sterowniki komputera , pobiera nowsze i je instaluje. Problem polega na tym że po tym jak zamiast pobrać mi sterowników do ,,Ati mobility radeon 5470 HD'' tak jak to miałem wcześniej , pobrał on sterowniki ,,ATI mobility radeon hd 5400 series'' oraz zaktualizował mi sterowniki karty graficznej ,,Intel HD Graphics '' . Nie wiem której karty graficznej aktualizacja wyrządziła mi coś takiego :

1382877522-U416309.jpg

Nie wiem jak mogę pozbyć się tego drugiego ekranu. Przed aktualizacją obu sterowników miałem tylko jeden ekran a teraz ten drugi przeszkadza mi w ten sposób że jeśli wezmę myszką na prawą strone ekranu ona znika tak jakby przeskakuje na ten drugi ekran . Opcja 'Odłącz projektor ' na klawiszach f1-f12 fn nie pomogła .
Co mogę zrobić by pozbyć się drugiego ekranu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...