Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Terraria brak biomu

Gkgmasognwat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamiętam jak ten biom się nazywał, czy to spaczenie, zniszczenie czy jakoś tak, albo brudność ? xdddd już nie pamiętam, a więc tak, przeszedłem całą mapę w lewo i w prawo do oceanów i za żadne skarby nie znalazłem tego biomu, a pilnie chciał bym go mieć ponieważ są te kule pod ziemią, które jak się zniszczy to spada meteoryt i chciał bym je zniszczyć by przyzwać meteoryt i zniszczyć przy okazji parę ich by pokonać tego bossa, a przy okazji pochodził bym sobie po tym biomie :D ale go nie mam :/ są jakieś szare pustynie z czerwonymi kaktusami ale nic tam nie ma oprócz tych kaktusów czerwonych, nawet żadnych podziemi :/ pomożecie, poradzicie mi co mam zrobić by ten biom był ?

Opublikowano

Jeśli masz najnowszą Terrarię (tą po update 1.2) to nie zawsze znajdziesz ten corrupt. Teraz zamiast niego może pojawić się taki czerwony teren (działa identycznie jak ten fioletowy. Pod ziemią masz serduszka zamiast kulek a po ich zniszczeniu również pojawia się boss.)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Jeśli masz najnowszą Terrarię (tą po update 1.2) to nie zawsze znajdziesz ten corrupt. Teraz zamiast niego może pojawić się taki czerwony teren (działa identycznie jak ten fioletowy. Pod ziemią masz serduszka zamiast kulek a po ich zniszczeniu również pojawia się boss.)

Nie mam nawet tego pomarańczowego biomu :( no i co mam zrobić ? :/

Opublikowano

Zrób nowy świat.

Nie chce zakładać nowego świata, już tyle na nim wybudowałem, że żal mi zakładać nowy :/ no kurcze chce grać na tym co aktualnie gram i chce mieć ten biom, jest jakiś sposób ?

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego świata, już tyle na nim wybudowałem, że żal mi zakładać nowy :/ no kurcze chce grać na tym co aktualnie gram i chce mieć ten biom, jest jakiś sposób ?

Pobierz invedit, daj sobie nasionka crimson i je zasadź ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...