Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować na pbe

KaskadowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Gdy loguję się na pbe to mam coś takiego :

"Błąd logowania, ta opcja jest w tej chwili niedostępna.Aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z obsługą klienta na bla bla bla.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mam to samo, support już mi odpowiedział:

Witaj, Przywoływaczu

Zmieniliśmy proces zapisywania się na PBE by lepiej rozwijać współpracę Riot Games z graczami. Testerzy przyjmowani są teraz cyklicznie w zależności od tego co chcemy w danym momencie przetestować, dzięki czemu możemy lepiej obserwować przebieg testów i uzyskać dokładniejsze informacje. Z tego powodu wiele już istniejących kont na PBE zostało zdezaktywowanych by ustąpić miejsca nowym testerom.

Dzięki za Twój wkład w polepszanie gry i jej społeczności. Z chęcią zobaczylibyśmy Cię w kolejnych testach, dlatego pamiętaj, by zapisać się pod tym adresem:

http://pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe

Jeżeli zostaniesz wybrany, Twoje istniejące konto zostanie po prostu ponownie aktywowane na czas trwania tego konkretnego cyklu.

"Fired up and ready to serve."
Liarfather
Player Support Riot Games

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...