Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] farma

andrejew123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie 150-180 w 20 minucie .

ADC oczywiście 150 w 15 minucie ... :)

TOP/MID zazwyczaj mam 150 w 20 minucie ale jak gram zedem to to zazwyczaj jest więcej :) albo orianna czy rene.

Jungler ma zazwyczaj mniej od innych

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak farma w danej minucie

do zależy od ciebie

albo non stop farmisz i nie gankujesz i masz 50 na 50

albo pomogasz teamowi , masz gorsze cs , ale większe szanse na wina

możesz mieć nawet 500 cs w danej minucie ale co ci to da jeżeli bot sobie nie poradził i mocno nafeedował albo topa

Opublikowano

To nie zależy od dywizji.

Jak w 10 minucie będziesz mieć 70 to będzie ok, ale nie myśl nigdy że tyle ci wystarczy. Staraj się mieć jak najwięcej bez względu ile byś nie miał.

Opublikowano

Staraj się jak najwięcej farmić championami pod late game, używaj do tego skilli a championami dobrymi w early nie musisz się tak troszczyć o farmę tylko o to żeby harrasować przeciwnika żeby on nie miał do niej dostępu oraz zdobywanie killi. W 20 minucie powinieneś mieć 150-180 (przynajmniej u mnie tak jest w S3). Chyba że jesteś junglerem to farma się nie liczy, najlepiej cały czas gankować a potem zaczynasz farmić.

Opublikowano

Jungler i farma też się liczy ile razy widziałem jak koleś stał w krzakach przez 2 minuty aby zrobić ganga a miałem tam warta , albo tylko gangował i nic z teo nie wyszło . Po kilku minutach gry ma on 5-7 level gdzie mid ma 10-11 xD wychodzi taki na gang i sam pada xD

Opublikowano

10 min. ok 80, 20 min ok. 200

A to dziwne, bo ja siedząc w bronzie I mam około (na solotopie i adc) 110 minionow w 13 minucie.

W Bronze I nie wiedzą co na takiego ADC zrobić, nie atakują, nie starają się outfarmić to wiesz.

@Pamiętaj, że każda gra jest inna i nie zawsze będziesz mógł zrobić dużo farmy a i tak zostaniesz zflame'owany przez neo kidów z challengera którzy w 10 minucie mają 500 farmy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...